سرپرست دانشگاه لرستان:

مدرسه و دانشگاه دو رکن مهم نظام تعلیم و تربیت هستند

سرپرست دانشگاه لرستان گفت: مدرسه و دانشگاه دو رکن مهم نظام تعلیم و تربیت هستند.

علی نظری در نشست مشترک با امیر غفوری‌نژاد، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان که برای تقویت و گسترش‌ همکاری‌های دوجانبه برگزار شد، اظهار کرد: کمک خیرین و نیکوکاران برای ساخت فضاهای آموزشی از جمله مدرسه و زیرساخت‌های فیزیکی دانشگاه‌ها از موضوعاتی بوده که براساس آموزه‌های دینی و اخلاقی است.

وی تصریح کرد همکاری‌های دوجانبه بین دانشگاه لرستان و اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بایستی در جهت افزایش مشارکت خیرین و نیکوکاران برای رفع کمبودهای آموزشی چه در سطح مدرسه و چه در سطح دانشگاه، تقویت شود.

سرپرست دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: نقش نظام آموزش‌وپرورش و نظام آموزش عالی کشور در تعلیم و تربیت و رسیدن به تمدن‌سازی نوین اسلامی، یک نقش بسیار مهم است؛ به همین علت باید با تقویت همکاری‌های مشترک تلاش کرد کمبودها و نارسایی‌ها رفع شوند.

نظری اضافه کرد: برای افزایش مشارکت مردم و نیکوکاران در کمک به ساخت فضاهای آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی بایستی اهمیت این موضوع را در جامعه گفتمان‌سازی کرد؛ به‌گونه‌ای که اهمیت نظام تعلیم و تربیت چه در سطح آموزش‌وپرورش و چه در سطح نظام آموزش عالی، بیشتر از گذشته برای جامعه، پررنگ شود.

وی بیان کرد: مدرسه و دانشگاه باید بتوانند موضوع کمک کردن به دیگران و مشارکت اجتماعی مردم در کارهای خیر و نیکو را به‌عنوان یک گفتمان عمومی فراگیر، در جامعه نهادینه کنند.

سرپرست دانشگاه لرستان ادامه داد: نظام آموزش‌وپرورش و نظام آموزش عالی کشور، مصرف‌کننده نیستند بلکه برای جامعه، آورده‌های مهم علمی، فرهنگی و آموزشی دارند.

امیر غفوری‌نژاد، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان نیز در این نشست، اظهار کرد: خوشبختانه خیرین مدرسه‌ساز، فعالیت‌های اثرگذار و ماندگاری برای خدمت به‌نظام آموزشی کشور و استان داشته‌اند و البته بایستی با گسترش همکاری بین دانشگاه و اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان لرستان، مشارکت برای ساخت فضاهای آموزشی استان را افزایش داد.

وی تصریح کرد: نظام آموزش‌وپرورش و نظام آموزش عالی به‌عنوان ارکان مهم تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد برای کشور دو بال مهم پیشرفت کشور هستند و به همین علت می‌بایست از همه ظرفیت‌ها از جمله ظرفیت‌های قوی نظام دانشگاهی استان برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی استان استفاده کرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس لرستان خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد سازمان‌ها، تشکل‌ها و مجمع‌های خیرین نظام آموزش‌وپرورش و نظام آموزش عالی را در کشور تقویت کرد و همکاری بین این دو بخش را گسترش داد.

غفوری‌نژاد اضافه کرد: این سازمان آمادگی کامل دارد همکاری‌های دوجانبه خود را با دانشگاه لرستان افزایش بدهد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۰ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400101006820
  • خبرنگار : 50175