امیر رضوانی مقدم در مراسم انعقاد این تفاهمنامه اظهار کرد: موضوع تجاریسازی در محیط دانشگاههای صنعتی از اهمیت بالایی برخوردار است لذا باید با آماده سازی اجزای مختلف اکوسیستم نوآوری و فناوری، طرحهای با ارزش را به مرحلهای برسانیم که سرمایهگذاری انجام شده و بحث تجاریسازی و فروش محصول به سرانجام برسد.
وی ادامه داد: شتابدهندهی بندا یکی از قویترین شتابدهندهها است و طبق مذاکراتی که با این مرکز انجام شد، فضایی در داخل دانشگاه سهند به این زمینه اختصاص خواهیم داد تا فعالیتهای شتابدهی در قالب جذب، هدایت و رهبری تیمها انجام شود و شاهد تجاریسازی محصولات باشیم.
مدیر نوآوری مرکز نوآوری بندا نیز در این مراسم گفت: تفاهمنامهای با دانشگاه صنعتی سهند تبریز انعقاد کردیم تا افراد مستعد، تیمهای فناور و خلاق دانشگاه را شناسایی و به این مرکز معرفی شوند.
به گزارش ایسنا، گوهرزاده افزود: دانشگاه صنعتی سهند فضایی به این امر اختصاص داده و فعالیت تیمهای فناور نیز در داخل دانشگاه انجام خواهد شد.
وی، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات مدیران دانشگاه صنعتی سهند در پایان تاکید کرد: امیدوارم با شناسایی استعدادهای برتر کشور بتوانیم در حفظ و پیشرفت آنها قدمی برداشته باشیم.
انتهای پیام