حمیدی، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ۵ دی ۱۴۰۰ در جلسه کارگروه استانی کمیسیون ماده ۲۳ به منظور بررسی و صدور مجوز پروژه ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر درجزین، گفت: ضرورت دارد تا جذب اعتبار ملی از محل در نظر گرفته شده برای اجرای این چنین طرح هایی در سطح کشور، در دستور کار و اولویت اصلی آبفا استان قرار داشته باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ادامه داد:آب و فاضلاب استان باید در خصوص طرح ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر درجزین اقدامات لازم را برای تعیین ساز و کار مالی و تامین اعتبار در دستور کار قرار دهد.
وی ادامه داد: امروز و در شرایط کم آبی و خشکسالی که در کشور و استان وجود دارد، باز تولید آب از پسآب شهرها کم کم جایگاه اصلی خود را در بحث مدیریت امور شهری پیدا کرده است.
حمیدی خاطر نشان کرد: وزارت نیرو به منظور توجه جدی به بحث بازتولید آب از پسآب شهرها، نیاز است تا اعتبار مناسب و قابل توجهی را برای شروع پروژه ها در شهرهای هدفگذاری شده در نظر بگیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: ضرورت اجرای این طرح بر هیچکس پوشیده نیست و انشالله با اقدامات مناسب و تامین اعتبار از محل ملی، روند اجرایی پروژه آغاز خواهد شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه سرمایه گذاری بخش خصوصی همواره نقش موثری در پیشبرد طرح های عمرانی داشته، گفت: در ادامه روند اجرایی احداث فاضلاب شهر درجزین، می توان از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای تکمیل طرح بهره برد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان همچنین در نشست با شورای اسلامی استان گفت: شورای اسلامی استان خوشبختانه به چارچوب وظایف خود به صورت مطلوب آگاهی داشته و می توان گفت در مجموع سطح دانش و حوزه عملکردی شورای استان خوب است.
حمیدی، ابا بیان اینکه بحث بدهی دستگاه های اجرایی به شهرداری ها نیاز است تا به یک ساماندهی رسیده و به صورت ویژه پیگیری و وصول شود افزود: در بحث استفاده و استخدام نیرو در شهرداری ها شاهد افزایش هزینه ها و انباشت نیرو هستیم که ضرورت دارد تا یک نظارت و پیگیری ویژه توسط شورای اسلامی استان در راستای کاهش هزینه ها برای شهرداری ها صورت گیرد و به سمت کیفی شدن نیروها گام برداریم.
وی خاطر نشان کرد: اعتبار ارزش افزوده بر مبنای مساحت، جمعیت، شاخص های توسعه و سایر موارد، در بین شهرداری های استان توزیع می شود.
وی اضافه کرد: افزایش محدوده شهرها، باعث افزایش سرانه ها خواهد بود که لازم است تا در این خصوص پیش بینی ها و تمهیدات لازم در حین بازنگری طرح جامع شهرها مَد نظر قرار داشته باشد.
معاون استاندار سمنان با تاکید بر نگاه فرابخشی و شهری اعضای شورای اسلامی استان تاکید کرد و گفت: شورای اسلامی استان، از وظایف استانی و همچنین ظرفیت مطلوب استانی برخوردار است که باید از این مهم در راستای واکاوی و احصاء مشکلات موجود و برطرف نمودن آن به منظور کمک به دولت استفاده کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: شورای اسلامی استان تلاش کرده تا در راستای کاهش مشکلات، تعامل با شوراهای فرادستی را افزایش داده و با افزایش نظارت ها بر امور، به بهبود عملکرد شوراهای اسلامی شهر و روستای استان و کاهش اختلافات و سوء تفاهمات در این حوزه کمک نمایند.
حمیدی با تاکید بر همدلی، انسجام و وفاق مابین شورای های اسلامی استان در راستای شناخت و رفع مشکلات موجود، بیان کرد: سفرهای شهرستانی معاونت عمرانی به صورت تخصصی با رویکرد رفع مشکلات در حوزه شهرداری ها و دهیاری ها و رسیدگی به مسائل و بررسی وضعیت روند اجرایی پروژه های عمرانی تحت مدیریت فرمانداری ها در سطح شهرستان، انجام خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار سمنان تصریح کرد: پیگیری خرید و تجهیز ماشین آلات برای مناطقی که به تازگی به شهر ارتقاء پیدا کرده و دارای شهرداری شدند، در دستور کار قرار دارد و در این حوزه گام بر می داریم.
وی همچنین تاکید کرد: اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان و به ویژه اعضای شورای اسلامی استان، نیاز است تا در خصوص تمامی مباحث و موارد علم و تسلط کافی داشته باشند تا بتوانند به خوبی مسائل را بررسی، نظارت و پیگیری کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان در پاسخ به برخی دغدغه های مطرح شده از سوی اعضای شورای اسلامی استان بر ادامه سفر به شهرستان ها در راستای بررسی و رسیدگی به کمبودها و نواقص تاکید کرده و گفت: در برخی موارد و مباحث، مدیریت امور شهری باید در راستای اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و اقناع سازی عموم مردم گام برداشته و به صورت ویژه ورود کند تا از بروز مسائل و مشکلات بعدی پیشگیری شود.
انتهای پیام