به گزارش ایسنا، این در حالیست که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) روز گذشته (پنجشنبه)، مجوز استفاده اضطراری از قرص مِرک (Merck) موسوم به "مولنوپیراویر" را برای درمان کووید-۱۹ صادر کرد.
همچنین مجوز برای داروی مِرک تنها یک روز پس از صدور مجوز استفاده اضطراری برای یک قرص دیگر کرونا موسوم به "پاکسلووید" و تولید شرکت فایزر صادر شد.
مِرک می گوید آزمایش های بالینی نشان داده است که قرص ضد ویروس مولنوپیراویر احتمال بستری شدن در بیمارستان و مرگ را حدود ۳۰ درصد کاهش می دهد. این شرکت می گوید که برای ارسال این دارو به بیش از ۳۰ کشور قرارداد دارد.
انگلیس که آمار روزانه مبتلایان جدید در آن به بیش از ۱۰۰ هزار نفر رسیده روز چهارشنبه گفت که معادل دوره مصرف یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر برای تهیه این دارو به مرک سفارش داده است. این سفارش اضافه بر قرارداد این کشور با شرکت داروسازی فایزر برای خرید قرص کووید-۱۹ است.
به گزارش شبکه ان اچ کی، از سوی دیگر فرانسه با اشاره به نتایج ناامیدکننده آزمایش های بالینی مولنوپیراویر در این کشور گفت که سفارش خرید این دارو را لغو می کند و به جای آن داروی فایزر را خریداری خواهد کرد.
اتحادیه دارویی اروپا ماه گذشته مجوز استفاده اضطراری از مولنوپیراویر را صادر کرد. آژانس دارویی اروپا همچنین هفته گذشته از استفاده از داروی فایزر برای موارد اضطراری پشتیبانی کرده بود.
انتهای پیام