تولید ۲۵۰۰ تن گوشت قرمز در تنکابن

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان در ۸ ماهه اول امسال خبر داد.

ابراهیم کاویانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برای امنیت غذایی جامعه، ۸ ماهه امسال ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان تنکابن تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با بیان اینکه ارزش اقتصادی این مقدار تولید ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود، تصریح کرد: این شهرستان دارای ۳۶ هزار و ۹۶۷ راس دام سنگین، ۸۰ هزار و ۶۳۸ راس دام سبک و ۲۵ واحد دامی صنعتی است.

وی در پایان با اشاره به نقش حضور کارشناسان این مدیریت در واحدهای پرواری و دامداری این شهرستان، اطلاع رسانی و ارائه توصیه های فنی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پروار بندی بره و گوساله را موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و در نهایت پایداری اشتغال و تامین امنیت غذایی جامعه دانست.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ دی ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400100100135
  • خبرنگار :

برچسب‌ها