اختتامیه مسابقات قرآن کریم جامعه ایثارگری شهرستان‌های استان تهران برگزار شد

مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امورایثارگران در آیین اختتامیه سی و سومین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه جامعه ایثارگری شهرستان‌های استان تهران گفت: قرآن کریم مناسب‌ترین پناهگاه برای بشر است و به انسان جایگاه، شخصیت، عزت و موقعیت می‌بخشد.

به گزارش ایسنا، داوود نورچه‌ای در این مراسم که در حسینیه شهدای منای اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران برگزار شد، ضمن عرض تسلیت فرارسیدن سالگرد شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) بیان کرد: قرآن کریم به عنوان یک نسخه‌ شفابخش و نشان دهنده‌ راه سعادت و طریق اهل بیت(ع) برای ما است.

مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: قرآن کریم مناسب‌ترین پناهگاه و سپر برای بشر است و به انسان جایگاه، شخصیت، عزت و موقعیت می‌بخشد. قرآن کریم همانند زره‌ای فولادین انسان را در پناه خودش قرار می‌دهد و می‌توان گفت به عنوان بهترین پناهگاه مؤمن است که راه زندگی و آینده او را ترسیم می‌کند.

نورچه‌ای خاطرنشان کرد: بهره‌مندی از قرآن، به معنای فراهم‌آوری مقدمات، پیمودن مراحل و مراتب و سیرعلمی و عملی است برای آشنایی، درک، فهم و استفاده از علوم، معارف و حقایق آن، جهت نیل به ثواب‌ها، نتایج، برکات و مقامات بی‌شمار مترتب بر آن است. قرآن مرجعی بی‌نظیر در بهره‌مند کردن انسان‌ها در تمام زمینه‌ها است. همان‌طور که جهت بهره‌مندی از آب که مایه حیات مادی انسان است، گاه نیاز به تلاش و کاوش و حفر چاه و کنار زدن لایه‌های خاک و سنگ از روی آن است، برای بهره‌مندی از قرآن این منبع و مایه حیات طیبه نیز نیاز مبرم به تمهیدات لازم و تلاش و کاوش مورد انتظار است.
در این مراسم از برترین‌های قرآنی شاهد و ایثارگر شهرستان‌های استان تهران تجلیل شد.
انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400093023405
  • خبرنگار : 71451