سالانه ۱۰۰۰ تن قارچ دکمه ای در بابل تولید می شود

مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سالانه یک هزار و ۶۴ تن قارچ دکمه ای در این شهرستان خبر داد.

محسن علی گل زاده اظهار کرد: سالانه یک هزار و ۶۴ تن قارچ خوراکی دکمه ای در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل مساحت پرورش قارچ خوراکی این شهرستان را ۱۳ هزار و ۱۲۵ متر مربع اعلام کرد.

علی گل زاده با بیان اینکه توسعه قارچ خوراکی را می توان در اهمیت ارزش غذایی و دارویی، هزینه کم و تامین منبع پروتئین مورد نیاز دانست، اظهار کرد: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت  کمک می کنند.

وی با اشاره به اینکه ه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی های بهداشتی تهیه کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400093023331
  • خبرنگار :

برچسب‌ها