رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری کردستان ۹ درصد رشد داشته است

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در خصوص میزان جوجه‌ریزی مرغ گفت: در سال جاری ۳۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد افزایش داشته است.

فرید سپری امروز (۲۹آذر) در بیستمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان اظهار کرد: در آبان ماه سال جاری نیز ۴ میلیون و ۲۸۰ هزار قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد رشد داشته است.

وی عنوان کرد: همچنین در آذر ماه سال جاری میزان جوجه‌ریزی استان سه میلیون قطعه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته است.

سپری اضافه کرد: ۳.۵ درصد جوجه‌ریزی کشور در استان کردستان انجام شده و امروزه بیش از ۹۴ هزار تن تولید گوشت سفید در استان انجام می‌شود.

وی بیان کرد: به لحاظ تامین برنج هندی و تایلندی در استان مشکلی وجود ندارد و توزیع شکر نیز به همین صورت است و انبارهای شکر در وضعیت مطلوبی قرار دارند.

سپری در خصوص مرغ منجمد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۳۲ تن مرغ منجمد و ۴۰ تن نیز گوشت قرمز در استان توزیع شده است.

وی وضعیت موجودی و توزیع روغن در استان را مطلوب عنوان کرد و افزود: برای پخت و پز، سرخ کردنی نیمه جامد در آذر ماه ۲ هزار و ۳۵ تن روغن در استان توزیع شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ آذر ۱۴۰۰ / ۲۱:۱۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400092923136
  • خبرنگار : 50294

برچسب‌ها