به گزارش ایسنا و به نقل از نیویورکتایمز، اندونزی از ماه اکتبر جزیره بالی را به روی گردشگران کاملا واکسینهشده کووید - ۱۹ کشور بازگشایی کرد. اما در آن ماه فقط دو مسافر خارجی که هر دو از راه دریا سفر کرده بودند به بالی رسیدند.
بالی که یکی از محبوبترین مقاصد گردشگری جهان است، یکی از چندین مقصد گردشگری جنوبشرقی آسیا به شمار میرود که در هفتههای اخیر مرزهایش را به روی بازدیدکنندگان بینالمللی باز کرده است. برای هتلداران، راهنماهای تور و سایر مشاغلی که درآمدهایشان در اوایل شیوع ویروس کرونا متوقف شد، اعلام خبر بازگشایی بارقهای از امید برای بهتر بودن وضعیت سال ۲۰۲۱ بود.
اما سفر به این مقاصد گردشگری با توجه به مقررات، هزینهها، کمبود پروازها و مشخص نبودن وضعیت کرونا انتخاب افراد بسیار کمی بوده است.
در سال ۲۰۱۹ در «بالی»، جایی که در آن گردشگری بیش از نیمی از اقتصاد پیش از شیوع کرونا را در برمیگرفت، آمار ورود بیش از شش میلیون نفر گردشگر بینالمللی به ثبت رسیده بود.
اما تاکنون در سال جاری، شمار گردشگران بینالمللی در بالی فقط ۴۵ نفر بوده است.
آمار سایر مقاصد گردشگری جنوبشرقی آسیا به این وخامت نیست اما در مقایسه با آمارهای پیش از همهگیری کرونا ناامیدکننده است.
در مالزی، از زمانی که دولت جزیره «لنکاوی» را از پاییز امسال به روی بازدیدکنندگان بازگشایی کرده است فقط چندصد گردشگر خارجی از جزیره بازدید کردهاند این درحالی است که انتظار میرفت این آمار به هزاران نفر برسد.
در تایلند، بیش از ۱۰۰هزار گردشگر خارجی در ماه نوامبر در جریان طرح بدون قرنطنیه برای گردشگران واکسینهشده چند کشور وارد خاک تایلند شدند. اما آمار کلی سالانه بازدیدکنندگان از تایلند کمتر از ۲۷۰هزار نفر است. آمار سالانه بازدیدکنندگان این کشور در سال ۲۰۱۹، ۴۰ میلیون نفر گزارش شده بود.
بخشی از مشکل صنعت گردشگری جنوبشرقی آسیا چین است که برای سفر شهروندانش به خارج از کشور محدودیتهای بسیار زیادی وضع کرده است که از جمله آنها به لزوم سپری کردن قرنطینه ۱۴ روزه پس از بازگشت میتوان اشاره کرد.
یکی دیگر از مشکلات کمبود پرواز مستقیم است. یا برای مثال در بالی مسئله لزوم قرنطینه ۱۰ روزه یکی از عوامل بازدارنده برای سفر است.
انتهای پیام