کشته شدن یک سرباز سوریه در حمله تروریست‌های النصره

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، در حمله تروریستی به مواضع ارتش دولت سوریه در استان حلب یک نظامی سوری کشته شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، وادیم کولت، معاون مدیر مرکز آشتی حمیمیم وابسته به وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته هفت مورد هدف گیری از سمت مواضع جبهه النصره در منطقه کاهش تنش در ادلب ثبت شد دو مورد در استان ادلب، دو مورد در استان حلب، دو مورد در استان لاذقیه و یک مورد در استان حماة بود.

کولت افزود: در این حین در اثر تیراندازی تک‌تیرانداز جبهه النصره از منطقه شهرک فطیره یک نظامی سوری کشته شد. تروریست‌ها مواضع نیروهای دولتی را در اطراف شهرک الملاجه در استان ادلب هدف گرفتند.

منطقه کاهش تنش ادلب شامل استان ادلب و بخش‌هایی از استان حلب، حماة و لاذقیه، آخرین مقر تروریست‌های هیئت تحریر الشام ( النصره سابق) است، همچنین در این مناطق گروه‌های مسلح حامی ترکیه مستقر هستند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400092519505
  • خبرنگار : 71145

برچسب‌ها