دکتر سیف الله سعدالدین در آئین قدر دانی از پژوهشگران برتر دانشگاه سمنان (نجم) اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون ۸۴۶ مقاله از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان به رشته تحریر در آمده و این روند همچنان تا پایان سال ادامه دارد .
وی با بیان اینکه دانشگاه سمنان توجه ویژه ای به مقالات +Q۱و Q۱-D۱ دارد خاطرنشان کرد: ۳۲ درصد از ۸۴۶ مقاله اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان موفق به دریافت رتبه Q۱ و ۲۷ درصد موفق به دریافت رتبه Q۲ شده اند .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: در حالی که متوسط رشد استناد به مقالات علمی در کشور ۱۱.۴ درصد بوده است ، اما درصد استناد به هر مقاله در دانشگاه سمنان ۱۱.۴۰ است که از استناد کشوری هم بالاتر است و این امر نشان دهنده کیفیت بالای مقالات علمی این دانشگاه است .
دکتر سعدالدین از رشد h index دانشگاه به ۹۲ در پایگاه wos خبر داد و گفت: دانشگاه سمنان موفق شد در مدت یک سال گذشته از سوی نظام رتبهبندی سایمگو به رتبه کیفی Q۲ دست یابد .
عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان همچنین از ارتقای ۲۰ پلهای دانشگاه سمنان در رتبه بندی لایدن خبر داد و اظهار کرد: رتبه دانشگاه سمنان در رتبهبندی جهانی تایمز نیز به ۱۲۰۰-۱۰۰۱ و آسیایی به ۳۰۰-۲۵۱ رسید .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: دانشگاه سمنان در بخش پژوهش و فناوری نیز بر اساس رتبهبندی پایگاه ISC توانست رتبه ۱۲ را در کشور کسب کند .
دکتر سعدالدین به رشد ۳.۵ برابری مبلغ طرحهای پژوهشی تقاضا محور جامعه و صنعت اشاره کرد و گفت: طرحهای پژوهشی جامعه و صنعت تقاضا محور به لحاظ تعداد در این مدت ۱۰۰ درصد رشد داشته است .
وی در خصوص افزایش تعداد و چاپ مقالات دانشگاه سمنان در یک سال گذشته نیز گفت: در این مدت مقاله یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان با ضریب تاثیر ۲۹/۳۹ چاپ و تعداد مقالات برتر با عنوان hot paper(مقاله داغ ) هم به دو مقاله رسید، ضمن اینکه یک عنوان کتاب نیز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در انتشارات بین المللی معتبر crc به چاپ رسید .
به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان، مهیا سازی زیر ساختهای آموزش الکترونیکی در دوران کرونا و حتی پس از کرونا حمایت ویژه از پژوهشگران و فناوران جهت حفظ شاخص های پژوهش و فناوری دانشگاه مطابق برنامه راهبردی و افزایش تعداد پژوهشگران برتر پر استناد یک درصد جهان از دیگر دستاوردهای دانشگاه سمنان در شرایط کرونایی است .
انتهای پیام