رضایت ضرغامی از همکاری وزارتخانه‌های میراث‌فرهنگی و خارجه در رشد سفر گردشگران خارجی به کشور

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به ظرفیت‌های حوزه‌های مختلف گردشگری اعم از آموزشی، زیارتی، سلامت، روستایی و ...، همکاری با وزارت خارجه در ماه‌های اخیر را مثبت ارزیابی کرد و رشد تعداد گردشگران خارجی در این مدت را از نتایج این همکاری دانست.

به گزارش ایسنا، در نشست آغازین سومین روز از همایش «گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه» وزیر ورزرش و جوانان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خصوص نحوه تعامل و همکاری‌های متقابل با دستگاه دیپلماسی بحث و تبادل‌نظر کردند.

در این نشست عزت‌الله  ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشورمان، گردشگری را یکی از بهترین زمینه‌های کسب درآمد و فعالیتهای فرهنگی سالم و مفید برای کشور دانست و بر توسعه گردشگری با کشورهای همسایه و ارتباط متقابل با وزارت امور خارجه در این خصوص تاکید کرد.

وی با بیان ظرفیت‌های حوزه‌های مختلف گردشگری اعم از آموزشی، زیارتی، سلامت، روستایی و ...، همکاری با وزارت خارجه در ماه‌های اخیر را مثبت ارزیابی کرد و رشد تعداد گردشگران خارجی در این مدت را از نتایج این همکاری دانست.

 وزیر میراث فرهنگی آغاز مجدد صدور روادید گردشگری را نمونه‌ای از این همکاری‌های متقابل قلمداد کرد و بر نقش دیپلماسی گردشگری در دنیای امروز تصریح کرد.

در ادامه حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان، با تاکید بر اهمیت نمایندگی های کشورمان در دیگر کشورها در توسعه ورزش کشور، حوزه‌های مختلف همکاری های متقابل با وزارت امور خارجه را برشمرد. تسهیل تعاملات بین المللی فدراسیون ها، انجمن ها و هیأت‌های ورزشی، میزبانی از اردوهای ورزشی کشورهای دیگر، معرفی ورزشهای بومی ایران و وجود برخی زیرساختهای مناسب در حوزه آموزش ورزشی، از جمله زمینه‌های همکاری مورد اشاره وزیر ورزش و جوانان بود.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر توسعه ورزش پهلوانی، «فدراسیون جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی» که از ابتدای تاسیس تاکنون ریاست آن بر عهده ایرانیان بوده است را، یکی از جلوه‌های موفقیت‌آمیز حضور ورزش ایران در عرصه بین‌المللی معرفی کرد.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با اشاره به تاکید مسئولان ارشد نظام بر اولویت حوزه همسایگی در سیاست خارجی، دیدگاه‌های خود را در خصوص نحوه همکاری مشترک با وزارت خارجه در حوزه تعاملات دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی تشریح کرد.

وی گسترش خواهرخواندگی شهرهای مرزی ایران و کشورهای همسایه، توسعه روابط دانشگاهی و گفت‌وگوهای نخبگانی و تقویت اقتصاد فرهنگ در حوزه‌های مختلف فیلم، پویانمایی، بازی‌های رایانه‌ای و ... را از حوزه‌هایی دانست که دارای ظرفیت‌های مناسبی برای همکاری مشترک با دستگاه دیپلماسی کشور و نمایندگی‌های ایران در کشورهای همسایه هستند.

در ادامه نشست، سعید خطیب‌زاده، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه نیز با اشاره به مباحث مطرح شده در حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و ورزشی، بر ضرورت توجه به نگاه توسعه‌ای و اقتصادی علاوه‌بر داشتن نگاه تمدنی در این حوزه‌ها، تاکید کرد.
در این نشست همچنین رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه، ضمن بیان موانع موجود بر سر راه توسعه برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و گردشگری میان ایران و کشورهای همسایه، راهکارهای پیشنهادی خود را در این خصوص ارائه کردند.
انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ آذر ۱۴۰۰ / ۲۳:۴۱
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400092217493
  • خبرنگار : 71038