علیرضا صبوری در نشست خبری که ۲۲ آذر ماه برگزار شد، گفت: با شناسایی این رمز ارزها در مصرف ۴.۵ مگاوات برق صرفه جویی شده است.
وی با اشاره به اینکه دستگاه های رمزارزها در منازل، پاساژها، مرغداری و ... کشف شدند، اظهارکرد: تعدادی از صاحیان این رمز ارزها برای ادامه فعالیت خود از سازمان صمت استان مجوز گرفتند و تعدادی نیز در شهرک های صنعتی تجمیع کردیم و به آن ها تعرفه برق رمز ارز اعطا کردیم.
صبوری با بیان اینکه ۳۷ درصد از مصرف برق در استان توسط بخش خانگی، ۹ درصد در بخش دستگاه های دولتی، ۱۳ درصد در بخش صنعت، ۲۷ درصد در بخش کشاورزی و مابقی در حوزه تجاری انجام می شود، افزود: متاسفانه مشترکان کشاورزی در این استان در بخش کشاورزی قرار دارند اما ۲۷ درصد از مصرف کل برق تولیدی توسط این بخش انجام می شود.
وی تصریح کرد: پایین بودن قیمت برق اختصاصی به این حوزه موجب شده تا میزان مصرف آن ها بالا باشد.
این مقام مسئول تاکید کرد: این شرکت سه هدف را با برنامه ریزی هایی که انجام داده تا سال ۱۴۰۵ دنبال می کند که یکی از آن ها متعهد شده تا زمان مذکور میزان متوسط خاموشی هر مشترک را به عدد ۶۰ دقیقه برساند.
وی خاطرنشان کرد: میزان متوسط خاموشی هر مشترک در سال گذشته ۱۰۵ دقیقه بوده و امسال به رقم ۸۰ دقیقه رسیده است.
مدیرعامل شرکت برق خراسان شمالی ادامه داد: از سوی دیگر شرکت برق استان متعهد شده است تا میزان پرت یا تلفات انرژی را تا سال ۱۴۰۵ به عدد پنج درصد برساند.
به گفته وی میان تلفات انرژی در سال ۹۳، ۱۲.۲۸ درصد بوده و در سال جاری به ۸.۲ درصد رسیده است.
صبوری گفت: علاوه بر آن تا سال ۱۴۰۵ باید ۹۵ درصد از کل خدمات این شرکت در بستر خدمات غیرحضوری به افراد ارائه شود.
وی ادامه داد: تبدیل چهار هزار و ۶۹۳ کیلومتر از شبکه مسی فرسوده به کابل خودنگهدار از اقداماتی است که توسط این شرکت انجام شد.
انتهای پیام