راه‌اندازی اپلیکیشن فعالیت‌های قرآنی

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تشریح فعالیت های هفته قرآن و عترت از برگزاری مسابقات قرآن در قالب ۹ رشته و در ۱۵ سطح خبر داد و گفت: اپلیکیشن جامع فعالیت‌های قرآنی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، میکائیل باقری در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته قرآن، عترت و نماز (از ۲۰ تا ۲۶ آذرماه) و در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با تشریح جزئیات برنامه‌های این هفته، اظهار کرد: این هفته برای انعکاس فعالیت‌های ارزشمند قرآنی خواهد بود و از مقام نخبگان تقدیر می‌کنیم بنابراین اولین روز هفته قرآن متناسب با این امر نامگذاری شده است.

وی با اشاره به برگزاری چهلمین دوره مسابقات قرآن افزود: امسال مسابقات با در قالب ۹ رشته  و در ۱۵ سطح برگزار خواهد شد.


باقری تصریح کرد: با روحیه تحول خواهی و تحول‌آفرینی فعالیت های حوزه قرآنی را بررسی و در اجرای  ماموریت ها بازنگری خواهیم کرد.


وی ادامه داد: در این بازنگری، اولویتها، ماموریتها و اهداف خود را تعیین و در برنامه ها با توجه به نیاز روز تغییراتی خواهیم داد.


مدیرکل قرآن، عترت و نماز ادامه داد: بر اساس نیاز روز دانش‌آموز برنامه ریزی خواهیم کرد لذا ممکن است برخی برنامه ها که سالهای طولانی اجرا می شده است حذف و برنامه‌های جدیدی جایگزین شود.


 وی اضافه کرد: در یک اقدام، فراخوانی را در سطح کشور ارائه دادیم تا نظرات مربیان و مدیران مدارس را در این زمینه تجمیع و برنامه های سال آینده را بر اساس نتایج فراخوان تعریف کنیم.
 
باقری ادامه داد: در دو سال اخیر و  همزمان با شیوع کرونا، قرارگاه مجازی و کانال‌های ۱۷ گانه را برای پر کردن خلا ناشی از تعطیلی مدارس، ایجاد کردیم اما اکنون با بازگشایی مدارس تغییر رویکرد داده ایم تا مخاطبان در مدارس را در  اولویت  قرار دهیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با  اشاره به بخشی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص فعالیت های جهادی، اظهار کرد: مصمم هستیم قرارگاه های جهادی را با هدف پیشبرد همان اهداف قرارگاه مجازی راه اندازی کنیم این قرارگاه در مناطق محروم ایجاد و نیروهایی در آن فعالیت خواهند کرد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در خصوص حجم فعالیت‌های پرورشی در مدارس گفت: فعالیت‌های پرورشی مدارس را کاهش اما کیفیت برنامه ها را افزایش خواهیم داد و سعی می کنیم  مدیریت اجرای این فعالیت‌ها را به مدارس و اولیای مدرسه بسپاریم.


وی ادامه داد: طرح مدیریت اقتضایی فعالیت‌های قرآن را در دستور کار داریم در این طرح، مدیران مدارس از بین برنامه های ارائه شده،  در راستای تحقق ماموریت ها و با توجه به شرایط و ظرفیت مدرسه خود، موارد مورد نظر را انتخاب و اجرایی می کنند. 
 باقری اظهار کرد: جشنواره مفلحون روز دهه آخر آذرماه با هدف  شناسایی مدارس موفق در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در بوشهر برگزار می‌شود.


وی اضافه کرد:  در حال برگزاری هفتمین دوره مسابقات دانش ‌آموزان جهان اسلام هستیم و فرآیند داوری این مسابقات نیز در دهه اول دی ماه برگزار می‌شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز  تصریح کرد: چهارمین دوره توانمندسازی داوران نیز درحال برگزاری است  همچنین در طول این هفته از خیرین دارالقرآن ساز و نمازخانه ساز تقدیر می‌کنیم.


وی اضافه کرد: ۳۲ هزار هیات مذهبی در هفته قرآن و عترت، فعالیت‌های مذهبی دارند، در این هفته همچنین دانش‌آموزان نخبه حوزه قرآن در تریبون نماز جمعه نقش آفرینی خواهند کرد.

باقری در پاسخ به سوالی در مورد؛ میزان بازخورد فعالیت‌های قرآنی در دوران کرونا، گفت: حضور اولیاء در فعالیت‌های مجازی قرآن را ارزشمند می دانیم لذا انتقال فعالیت‌های قرآنی از مدرسه به منزل برای ما دارای اهمیت است.


وی گفت: در ماه های اخیر با تعطیلی فعالیت‌های حضوری مدارس، راه اندازی پویش‌ها فعالیت اولیاء بسیار مشهود بود امیدواریم این فعالیت‌ها منجر به انس بیشتر دانش‌آموزان با قرآن شده باشد و همچنان ادامه یابد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1400092116420
  • خبرنگار :