در سالهای اخیر، یکی از موضوعات مطرح شده در سطح مدیریت شهری شیراز، برنامهریزی برای ایجاد مرکز تولید، تکثیر و عرضه گل و گیاه در این شهر بود، اقدامی که علاوه بر رویکرد اقتصادی، به نوعی استفاده مناسب از ظرفیتها و شهرت شیراز در پرورش گیاهان مختلف به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون سلامت، بهداشت و محیط زیست شورا در بازدید از مرکز گل و گیاه سازمان فضای سبز شهرداری در گویم، بر لزوم خودکفایی در تولید و تکثیر انواع گونههای مورد نیاز در گلآرایی و فضای سبز این شهر تاکید کرد.
مسعود زارعی فضای سبز را یکی از مهمترین نمودهای شهری به شمار آورد که علاوه بر زیبایی منظر در تلطیف روحیه شهروندان و پاکیزگی هوای شهر نقش بسزایی دارد و گفت: با توجه به پتانسیل مرکز تولید گل و گیاه گویم برای تولید و تکثیر انواع گونههای گیاهی و برگزاری نمایشگاههای فضای سبز، میتوان امیدوار بود که شهروندان نیز امکان تامین گل و گیاهان مورد نیاز خود را با قیمت مناسب داشته باشند.
حمید کشتکار، معاون اجرایی و خدمات شهری شهرداری شیراز نیز، این مرکز را یک سرمایه باارزش برای شهر شیراز دانست و افزود: تلاش خواهد شد هر چه سریعتر مرکز تولید گل و گیاه بازسازی شود و با برنامه ریزیهای انجام شده علاوه بر تولید گل و گیاه شهر شیراز به مرکزی جهت فروش گل و گیاه به استانهای همجوار و تولید منابع درآمدی پایدار تبدیل شود.
محمدرضا زندیه، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز گفت: این مرکز با مساحتی بالغ بر ۱۴ هکتار، سالانه با تولید و تکثیر انواع گونههای درختی و گیاهی به میزان قابل توجهی در کاهش هزینههای شهرداری موثر است.
این مقام مسئول افزود: توسعه عرصههای سبز از جمله وظایف ضروری و غیرقابل انکار شهرداری است و با توجه به این امر میبایست روند تولید و تکثیر گل و درخت در این مرکز با برنامهریزی دقیقتر و مطالعات بیشتری انجام شود تا نتایج بهتری نسبت به گذشته بدست آوریم.
زندیه خاطرنشان کرد: هم اکنون در این مرکز بخش عمدهای از نیازهای سازمان تولید میشود که تلاش میکنیم بزودی با ورود بخش خصوصی و جذب سرمایه گذار تمام محصولات وگونههای مورد نیاز فضای سبز شهر شیراز را تولید و به خودکفایی برسیم و در کاهش هزینههای شهرداری گام موثری برداریم.
به گزارش ایسنا، هم اینک در شیراز شاهد فعالیت گسترده عرضه کنندگان گل و گیاه در نقاط مختلف شهر هستیم؛ فعالیتی که بیشترین تمرکز آن در محدوده باغهای قصردشت واقع شده است؛ اگرچه یکی از مسائل مطرح شده در این خصوص، شیوه نظارت و دستگاه ناظر است.
انتهای پیام