به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، همانطور که میدانیم، تشخیص به موقع بیماریها برای تجویز دارو و شروع روند درمان، موضوع بسیار مهمی است. کیتها که یکی از ابزارهای اساسی برای تشخیص بیماریهای مختلف در حوزههای بهداشت و پزشکی هستند، میتوانند در کمترین زمان و با بهترین دقت، سلامت بدن انسان رو بررسی کنند.
تا همین الان فرآیند سخت دریافت مجوزها و در دسترس بودن کیتهای دارای تاییدیه وارداتی، باعث شده که تولید در این حوزه چندان مقرون به صرفه نباشد.
با توجه به شرایط موجود و عدم امکان خرید کیتهای مورد نیاز و افزایش قیمت کیتهای خارجی، شتابدهندهها و شرکتهای دانشبنیان مختلف، فعالیت خود را برای تحقیق، بررسی و تولید کیتهایی با استانداردهای تشخیصی آغاز کردهاند که این برنامه سعی دارد تا با مبانی ورود به کسب و کار و چالشهای این مسیر بیشتر آشنا کند.
"مبانی ورود به کسب و کار و اصول تجاریسازی کیتهای تشخیصی در ایران"، "خودکفایی کشور در مسیر تحقیق و توسعه و ساخت کیتهای تشخیصی و چالشهای آن"، "کارآفرینی و نوآوری و ایجاد فرصتهای جدید در تولید کیتهای تشخیصی"، "چالشهای مسیر تحقیق تا تولید و توسعه کیتهای تشخیصی" و "آشنایی با صادرات و واردات و مزیتهای رقابتی این حوزه" از جمله مباحث و سرفصل هایی است که در این برنماه محور بحثو گفتوگو قرار می گیرد.
این برنامه با ارائه دکتر مصطفی لکزایی ـ مدیر تحقیق و توسعه شتابدهنده فناوری های تشخیص آزمایشگاهی، روز پنجشنبه ۲۵ آذر، ساعت ۱۷، به صورت آنلاین برای دانشجویان رشته زیست شناسی، زیست فناوری، بیوشیمی، شیمی و علوم آزمایشگاهی، ژنتیک، پزشکی، میکروبیولوژی و علاقهمندان به کارآفرینی و کسب و کار در حوزه کیتهای تشخیصی برگزار میشود.
علاقهمندان می توانند برای ثبتنام و کسب توضیحات تکمیلی به لینک https://rooydadestan.ir/?p=31569 مراجعه کنند.
انتهای پیام