مجتبی یوسفی در خصوص پرداخت حقوق کارکنان شهرداری کارون اظهار کرد: در مجلس یازدهم مصوب شد سهم ارزش افزوده شهرداریها و دهیاریها از ۳ درصد به ۴ درصد افزایش یابد بنابراین سهم دولت و شهرداریها و دهیاریها برابر شده است. قرار است از بهمنماه سهمی که به شهرداریها و دهیاریها اختصاص داده شود، افزایش مییابد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در سال ۹۹ در مجموع ۴۴ میلیارد تومان بابت عوارض و آلایندگی به شهرداری کوت عبدالله (کارون) پرداخت شد اما با پیگیریهای انجام شده در هشت ماهه گذشته، ۵۲ میلیارد تومان به این شهرداری پرداخت شده است بنابراین تقریبا پرداختیها دو برابر شد. البته این ارقام، کف درآمد شهرداری است.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا باید برنامهریزی شود و از استخدام بیش از حد و بیرویه در شهرداریهای خوزستان جلوگیری شود زیرا با این شرایط هر چه اعتبارات هم بدهیم نه کارکنان رضایت دارند و نه عمران و آبادانی انجام میشود.
یوسفی بیان کرد: ۷ هزار تن قیر برای دهیاریها و شهرهای ویس، ملاثانی، شیبان و حمیدیه و ۲ هزار تن برای کوت عبدالله پیگیری و به صورت رایگان تامین شد. اکنون هر تن قیر به ۱۳ میلیون تومان رسیده اما با پیگیریها از وزارت کشور این میزان قیر به صورت رایگان تامین شد.
وی افزود: هفته گذشته نیز با مدیرکل امور مالیاتی صحبتی برای کمک به حل بخشی از مشکلات معیشتی این کارگران داشتم اما انتظار میرود مسئولان محلی، منابع مالی جدید برای این شهر پیشبینی کنند.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش هزینه نگهداشت شهر، گفت: اگر هر چه ارزش افزوده افزایش یابد به همان میزان نیرو استخدام شود، نمیتوانند حقوق و دستمزد این پرسنل را پرداخت کنند و در شهر هم اتفاقی نخواهد افتاد و شاهد سوءمدیریتها خواهیم بود.
یوسفی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، افزود: نمایندگان در بحث قانونگذاری و کمک اعتباری در سطح ملی در خدمت هستند اما در نهایت، اجرا با این مسئولان است و باید منابع جدید مالی پیشبینی شود. به طور مثال در کوت عبدالله زمینهای زیادی وجود دارد اما این زمینها توسط زمینخواران تبدیل وضعیت میشوند در حالی که این سهم شهرداری باید مدیریت شود تا به عنوان منابع پایدار برای رشد و آبادانی شهر باشد.
انتهای پیام