شهلا عموری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص صادرات کلینکر از بندر امام اظهار کرد: دپوی کلینکر فلهای کارخانجات سیمان از اواسط تابستان تا اواخر مهرماه ادامه داشت تا بعد از فرآیندهای قانونی، اقدامات لازم برای صادرات این میزان محصول تولیدی از طریق لنگرگاههای بندر امام خمینی (ره) انجام شود.
وی با اشاره به دپوی حدود ۱۰۰ هزار تن کلینکر صادراتی در بندر امام خمینی (ره) افزود: اخیرا دشواریهای زیادی برای تامین کشتیهایی با مقیاس بزرگ با هدف صادرات به وجود آمده است و به اجبار باید از کشتیهایی با مقیاس کوچک جهت حمل کالاهای صادراتی استفاده کرد که این مساله فرآیند بارگیری کلینکرهای صادراتی را با چالشهایی مواجه میکند.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان تصریح کرد: همچنین یکی دیگر از چالشها، خدماتدهی اسکلههای بندری استان به کشتیهای کوچک مقیاس است که پروسه ارائه خدمات به این کشتیها به همان اندازه کشتیهای باری با تناژ زیاد، طول میکشد و این مساله عملیات بارگیری کشتیهای با مقیاس کوچک را زمانبر میکند.
عموری با اشاره به در پیش بودن فصل بارشها در خوزستان عنوان کرد: با توجه به این مساله، ۱۰۰ هزار تن کلینکر تولیدی کارخانجات سیمان در بندر امام خمینی (ره) در خطر نابودی قرار داشت که خوشبختانه با تلاشهای انجامشده، این مساله به سرعت حل شد.
وی افزود: در این زمینه با هماهنگیهای انجامشده بین دبیرخانه شورا، کارخانجات سیمان و اداره کل بنادر و دریانوردی استان، تجهیزات مورد نیاز به میزان کافی برای جابهجایی کلینکر دپو شده در بندر امام خمینی (ره) تامین و فرآیند بارگیری این محمولهها به کشتیهای باری انجام شد تا از نابودی این میزان کلینکر در بندر جلوگیری شود.
دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان با بیان اینکه به دلیل مسایل مختلف میزان صادرات کلینکر در مقایسه با سال گذشته کاهش داشته است، گفت: در شش ماهه نخست امسال حدود ۷۶۷ هزار تن کلینکر از بندر امام خمینی توسط ۲۳ کشتی بزرگ و ۱۵ کشتی کوچک مقیاس صادر شده و این مساله در حالی است که در شش ماهه نخست سال ۹۹، حدود یک میلیون و ۲۱۶ هزار و ۸۹۰ تن کلینکر از بندر امام خمینی (ره) به وسیله ۲۹ کشتی و ۳ بارج صادر شد.
انتهای پیام