به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجویار، امروزه موبایلها و نرم افزارهای موبایلی جایگاه ویژهای پیدا کرده اند. از همین رو، ابزارهای برنامه نویسی زیادی برای توسعه دهندگان آن به وجود آمده است.
فلاتر(Flutter) چیست ؟
فلاتر یک فریمورک یا چارچوب رابط کاربری تلفن همراه و کیت توسعه نرم افزار منبع باز رایگان (SDK) است که برای توسعه برنامههای اندروید و ios به کار برده میشود و افراد زیادی به دنبال دوره آموزشی فلاتر هستند. خوب است بدانید فلاتر از دو بخش تشکیل شده است:
· SDK یا کیت توسعه نرم افزار: مجموعه ای از ابزارهایی که به شما در توسعه یک برنامه کمک می کند.
· چارچوب نرم افزار (رابط مبتنی بر ویجت): مجموعه ای از اجزای رابط کاربری که میتوانند در صورت نیاز سفارشی شوند. به عنوان مثال، دکمه ها، ورودی های متن، لغزنده ها و سایر عناصر موجود در برنامه ها را می توان نمونه هایی از ویجت ها در نظر گرفت.
با این دو بخش، این نرم افزار به محیطی جذاب برای علاقهمندان به برنامه نویسی تبدیل شدهاست.
کاربردهای فلاتر(Flutter) چیست؟
در ابتدا فلاتر یک فریمورک برای تغییر برنامههای نوشته شده بود اما رفته رفته با تغییرات و بروزرسانیهای صروت گرفته تبدیل به یک فریمورک جداگانه برای برنامه نویسی کامل شد. از سویی دیگر، در سال 2018 تیم توسعه فلاتر یک نسخه دمو از وب را با نام hummingbird ارائه کرد که در بستر آن امکان ایجاد و ارائه برنامههای مرورگر دکستاپ نظیر انواع پلاگین مرورگر را ایجاد نمود. از همین رو کاربردهای اصلی فلاتر به شرح زیر است:
· تغییر و شخصی سازی اپلیکیشنهای نوشته شده
· طراحی و ایجاد 0 تا 100یک برنامه ی موبایلی برای پلتفرمهای متفاوت
· طراحی برنامهها و مکملهای مرورگرهای ویندوزی
بازار کار و حوزه های کاربردی فریمورک فلاتر(Flutter) کدامند؟
ابتدا باید بدانید که فلاتر در بازار کار رقیب سرسختی به نام React Native دارد. از همین رو در هر حوزهای که React Native باشد فلاتر هم حضور خواهد داشت. فلاتر با توجه به سادگی و سهولت یادگیری و ویژگیهایی که در اختیار کاربران خود قرار میدهد و سرعت بالا در ارائه محصول برای بسیاری از کارفرمایان محبوب است. حتی این نرم افزار در ایران هم روند رو به رشدی داشته و کارفرمایان روز به روز به دنبال افرادی هستند که بتوانند با فلاتر کار نمایند. با بررسی آگهیهای کاریابی به راحتی متوجه میشوید درصد کارهای موجود نسبت به متخصصین رقم قابل قبول و خویبی است و میتوان گفت در صورت آموزش و یادگیری کامل فلاتر شما میتوانید شغل خوبی برای خود پیدا نمایید.
درآمد یک متخصص فلاتر چه میزان است؟
یک متخصص فلاتر در واقع یک برنامه نویس اندروید یا ios است. از همین رو درآمد وی در همان حدود است. با توجه به بررسیهای موجود، با توجه به امکان همکاری افراد فلاترکار با شرکتهای خارجی و کسب درآمد دلاری، میتوان سقف درآمد ماهانه هر فرد را در حدود 60 میلیون تومان در نظر گرفت. همچنین حداقل حقوق برای کارهای پروژه ای بسته به توافق طرفین و مهارت فرد دارد که برای آن هم میتوان رقمی در حدود 5 میلیون تومان در نظر گرفت.
آیندهنگری - آیا فلاتر(Flutter) به پیشرفت و حیات خود ادامه خواهد داد؟
پاسخ منطقی این سوال این است که به توجه به سرعت زیاد پیشرفت تکتنولوژی و همچنین اتفاق افتادن حوادث و شرایط پیچیده مانند کرونا نمیتوان به صورت قطعی این پاسخ را داد. اما خبر خوب این است که با توجه به بررسی ها و آمارهای موجود میتوان یک شِمای کلی برای فلاتر بیان کرد. این شما با توجه به بررسیهای موجود در سال 2021 بیان میدارد که فلاتر با توجه به استعداد ذاتی خود در توسعه، همچنان به پیشرفت خود ادامه خواهد داد. همچنین با توجه به ویژگیهای بی شمار و طرفداران ویژه خود از جمله برنامهنویسان نو پا و همچنین فریلنسها حیات خود رو ادامه خواهد داد. در نهایت هم میتوان به این نکته اشاره کرد که طبق آخرین تحقیقات، سیستم عامل آینده گوگل احتمالا از همین چارچوب استفاده خواهد کرد.
ویژگی های فلاتر
ویژگیهای فلاتر چیست؟
در این بخش به طور تیتر وارد به بیان ویژگیهای محبوب فریمورک فلاتر میپردازیم تا بدانید چرا افراد علاقه دارند دوره آموزشی فلاتر را بگذرانند.
مزایای چارچوب فلاتر:
· سهولت و آسانی یادگیری کار با فلاتر
· سرعت بالا
· Hot-Reload یا بارگذاری مجدد داغ که به مشاهده آنی تغییرات اعمال شده بر کدها گفته می شود.
· سازگاری بالا
· صرفه جویی در وقت و هزینه
· متن باز بودن فلاتر
· سازگاری فلاتر با استارتاپهای مبتنی MVP1
· پشتیبانی دو ID اندروید استدیو و VS Code
· مناسب برای فریلنسها
معایب چارچوب فلاتر:
· حجیم بودن برنامهها
· نیازمند جامعتر شدن کتابخانهی غنی
· نیازمند شناخته شدن
بهترین دوره یادگیری فلاتر - دوره جامع آموزش فلاتر (flutter) پروژه محور
با بررسی انجام شده بین دورههای فلاتر موجود در اینترنت و بررسی دورههای آموزشی سایتهای راکت، ویلرن، تاپلرن، فرادرس و دانشجویار مشخص شد دوره جامع آموزش فلاتر (flutter) پروژه محور دانشجویار برترین دورهی فلاتر موجود میباشد. شما این دوره را در سایت دانشجویار با تدریس استاد حسین حیدری بگذرانید. ویژگیهای این دوره به شرح زیر است:
· دروه جامع بدون نیاز به پیشنیاز
· پشتیبانی توسط مدرس دوره
· پروژه محور بودن دوره
· ارائه مطالب کامل و مفید
· ارائه سر فصلی کامل
· تضمین بازگشت وجه
· ارائه 9 قسمت کاملا رایگان برای بررسی دوره و مدرس
شما میتوانید با کلیک روی لینک زیر با کد Isnjng از 40 درصد تخفیف دوره جامع آموزش فلاتر (flutter) پروژه محور دانشجویار را خریداری نمایید.
دورهی آموزش فلاتر دانشجویار
انتهای رپرتاژ آگهی