به ایسنا، تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان به عنوان نماینده ایران در جام باشگاههای جهان شرکت کرد و با دو شکست پیاپی از دور رقابتها حذف شد. این تیم در شرایطی راهی جام باشگاههاب جهان شد که اوضاع خیلی خوبی نداشت و حتی سعید رضایی مربی سیرجان هم اعلام کرده بود، تمایلی به اعزام ندارند و به دلیل اجبار فدراسیون راهی میشوند. از طرفی، حواشی مختلفی هم در مورد انتخاب بازیکن برای قرار گرفتن در ترکیب سیرجان به وجود آمد.
ناصر شهنازی، مربی والیبال در گفتوگو با ایسنا به این نکته اشاره کرد که نباید تحت هر شرایطی در مسابقات شرکت کرد و ادامه داد: حضور در میادین بینالمللی اعتبار خوبی برای والیبال کشور است و نمیتوان منکر آن شد اما بحث، بحث نوع و کیفیت حضور است. در آییننامه، بندهایی داریم که بازیکنان فصل گذشته یک تیم را ملزم به بازی در تیم سابق خود میکند. فکر نمیکنم در هیچ کجای دنیا این اتفاق بیفتد و این برای ما اصلا خوب نیست، یعنی جنبه ورزشی ندارد و این بندها باید درست شوند. در کنار آن وقتی مطمئنیم که نمیتوانیم در مسابقات نتیجه مطلوبی بگیریم، نباید تیم اعزام کنیم چون شرکت در مسابقات جدای از اینکه اعتبار جهانی داد، گاهی آن اعتبار را خدشه دار میکند و باشگاه و تیم را در شرایط سختی قرار میدهد. احتمال دارد مسئولان نسبت به آن تیم دلزده شوند، در نتیجه باید در این موارد درست و معقولانه عمل کنیم و برخورد ما به گونهای باشد که باعث دلزدگی جامعه والیبال، مسئولان و تیمها نشویم اما متاسفانه این اتفاقات افتاد.
او با بیان اینکه آییننامه والیبال ایران در خیلی از موارد ایراد دارد، افزود: برای مسابقاتی که نتایج آن از قبل مشخص بود، لیگ را تعطیل کردیم و خیلی از تیمها متضرر شدند. علاوه بر این خیلی از بازیکنان سال گذشته را به اجبار با این تیم فرستادیم. این مسائل در نتیجه آیین نامه نادرست اتفاق میافتد و در کنارش هم تبصرههایی می گذارند که قانون گریزی باشد.
شهنازی در پاسخ به این سوال که فدراسیون در ماجرای اعزام تیم سیرجان، والیبال را دچار حاشیه کرد؟ گفت: بله در این مدت هجمه زیادی علیه فدراسیون والیبال به راه افتاد که میتوانست اتفاق نیفتد، یعنی اگر موضوع درست مدیریت میشد و زودتر اعلام عدم حضور میکردند، احتمال داشت این حاشیهها پیش نیاید. ناخواسته اتفاقاتی میافتد که هجمههایی علیه فدراسیون ایجاد میشود و این برای والیبال ما خوشایند نیست. این موضوع تیمها را هم دچار حاشیه کرد و نسبت به این موضوع حساسیت داشتند.
او به لزوم داشتن اتحادیه باشگاهها در والیبال اشاره و بیان کرد: مهمترین بحث این است که ما اتحادیه باشگاه ها نداریم. چند سال است که می گوییم و گوش شنوایی وجود ندارد. باشگاههای ایران هیچ دخل و تصرفی در برنامهها و آینده خود ندارند، بلکه فدراسیون والیبال و سازمان لیگ برای باشگاهی که میلیاردها تومان هزینه میکند، تصمیم میگیرند، درحالی که باید اتحادیه باشگاهها داشته باشیم و در مورد برگزاری مسابقات، نوع برگزاری و حتی حضور در میادین بینالمللی تصمیم بگیرند. باید برای تصمیم گیری از خرد جمعی استفاده شود اما صورت خوشایندی ندارد که دو نفر برای باشگاهی که حداقل ۵ - ۶ میلیارد تومان هزینه میکند، تصمیم بگیرند. بنابراین باید اتحادیه باشگاهها داشته باشیم، از افراد دلسوز استفاده کنیم و به باشگاهها فرصت تصمیمگیری برای خودشان را بدهیم چون نیازی به وکیل وصی ندارند.
انتهای پیام