درپاسخ به برخی شایعات مطرح شد

چه کسانی می توانند دز سوم "واکسن برکت" را دریافت کنند؟

تمام کسانی که در مرحله واکسیناسیون عمومی واکسن‌های برکت، سینوفارم و بهارات دریافت کرده‌اند، می توانند واکسن کوو ایران برکت را به عنوان دز سوم تزریق کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا صالحی متخصص بیماری‌های عفونی و معاون بیمارستان امام خمینی در پاسخ به پرسشی در خصوص برخی شایعات مطرح شده در فضای مجازی درخصوص تزریق دز سوم واکسن گفت: تمام افرادی که در مراحل واکسیناسیون عمومی ، دز اول و دوم را از بین واکسن‌های InActive یا ویروس غیرفعال مانند برکت ، سینوفارم و بهارات دریافت کردند، می توانند در دز سوم "واکسن برکت" دریافت کنند.

متخصص بیماری‌های عفونی و  دانشیار دانشگاه علوم‌پزشکی تهران افزود: هیچ الزامی برای تزریق واکسن دیگری به این افراد وجود ندارد.

صالحی خاطرنشان کرد: واکسن برکت در یکسال گذشته توانسته تمام مراحل کارآزمایی خود را با نتایج چشمگیری پشت‌سر بگذارد و در مرحله ایمنی‌زایی و اثربخشی کاملا موفق عمل کند.


همچنین رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن و قرنطینه وزارت بهداشت نیز اعلام کرد: دو دسته از افراد مشمول دز سوم واکسن کووید 19 می‌شوند؛ دسته اول تمامی افراد بالای 40 سال که در نوبت اول و دوم از واکسن‌های غیرفعال شده مانند سینوفارم، برکت و یا بهارات استفاده کردند، این افراد اگر سه‌ماه و بیشتر از نوبت دوم‌شان گذشته باشد، مشمول دریافت نوبت سوم واکسن هستند و می‌توانند واکسنی ترجیحا مشابه واکسن نوبت اول و دوم‌شان را دریافت کنند.

بنا بر اعلام روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام، دکتر سیدمحسن زهرایی افزود: گروه دوم افرادی هستند که در نوبت اول و دوم از واکسن‌های آدنوویروسی مانند اسپوتنیک‌وی یا آسترازنکا استفاده کرده‌اند؛ در این دسته، افرادی که بالای 60 سال باشند و شش ماه از نوبت دوم‌شان گذشته باشد، مشمول دریافت نوبت سوم‌شان هستند که برای این گروه، واکسن آسترازنکا و یا پاستوکووک‌پلاس را پیشنهاد می کنیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400091612423
  • خبرنگار :