دکتر محسن رعنایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طبق قانون بودجه ۱۴۰۰ از ابتدای دی ماه دیگر نمیتوانیم نسخ کاغذی پذیرش نماییم. اگر پذیرش نسخ کاغذی توسط ما انجام شود نیز طبق قانون نمیتوانیم پرداخت مالی داشته باشیم.
وی به پایلوت بودن شهرستان اسفراین خراسان شمالی در این طرح از سال ۱۳۹۷ اشاره کرد و گفت: آثار و چالشهای این طرح در اسفراین مورد بررسی قرار گرفت و سبب پختگی آن برای اجرای بهتر و ارتقای منزلت افراد تحت پوشش ما شد.
وی تاکید کرد: برای توسعه نسخه نویسی و نسخه پیچی در خراسان شمالی که مراکز جامع سلامت آن نیز پراکندگی بالایی دارد، لازم است با هم فکری دستگاههای مربوطه اقدامات موثری انجام شود.
رعنایی ادامه داد: فکر میکنم موضوع نسخ الکترونیک اصلاح ساختار خوبی است که در حوزه سلامت ایجاد میشود و مخاطب آن همه ارکان نظام سلامت از جمله سازمانهای بیمهگر هستند. آنچه که برعهده سازمانهای بیمهگر بود حداقل در سازمان بیمه سلامت به آن پرداخته شد و شرایط نسبتاً مطلوبی داریم اما باید سایر شرکا هم نقش خود را ایفا کنند.
وی با اشاره به پرداختهای به موقع و منظم مالی در سال ۱۴۰۰ از طرف اداره کل بیمه سلامت، اظهار کرد: با اصلاح سرانهها تا حدودی مشکلات دانشگاه علوم پزشکی در اجرای این طرح مرتفع میشود.
انتهای پیام