دکتر اسفندیار حسنیمقدم با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامهها و سیاستهای سازمان جهادکشاورزی کشت و توسعه گیاهان دارویی است، اظهار کرد: در همین راستا طی چند سال گذشته کشت محصول زعفران در دستور کار ما قرار گرفته است.
وی میزان سطح زیر کشت زعفران در استان را ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: پیشبینی میشود از این مقدار سطح، قریب به ۲ تن محصول برداشت شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان با اشاره به اینکه کشت این گیاه دارویی برای یک هزار نفر در استان اشتغال ایجاد کرده است، افزود: ارزش تقریبی زعفران لرستان بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان است و سازمان جهاد کشاورزی استان از این کشت حمایت میکند.
حسنیمقدم به کشاورزان لرستانی توصیه کرد که این گیاه دارویی را کشت کنند چرا که درآمد بسیار مناسبی داشته و برای فروش آن نیز مشکلی وجود ندارد.
وی ادامه داد: همچنین علاقهمندان به سرمایهگذاری روی این گیاه دارویی میتوانند برای برندسازی و بستهبندی به سازمان جهادکشاورزی لرستان مراجعه کنند که مجوزهای لازم را بگیرند تا زعفران استان با برند خاص خود در بازار عرضه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به کیفیت زعفران استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه عطر، طعم و رنگ آن نسبت به سایر استانها ممتاز است، خاطرنشان کرد: خاک منطقه حاصلخیز بوده و دارای شرایط آب و هوایی مناسبتری است.
حسنیمقدم میزان هزینه مورد نیاز برای کاشت پیاز زعفران در هر هکتار را ۳۰ میلیون تومان اعلام کرد و در ادامه گفت: سازمان برای توسعه کشت این گیاه دارویی بخشی از این هزینه را کمک کرده و تسهیلات ارزانقیمت در اختیار کشاورزان قرار میدهد.
وی در پایان از کشاورزان خواست که اراضی با حاصلخیزی پایین را به کشت زعفران اختصاص دهند.
انتهای پیام