خسروی در گفت وگو با ایسنا افزود: بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفر بیمار تالاسمی موجود سیستان و بلوچستان ۶۴ درصد خونهای اهدایی را مصرف میکنند.
مدیرکل سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: تعداد زیاد بیماران نیازمند به خون از جمله بیماران تالاسمی در سیستان و بلوچستان باعث شده تا مصرف خون در استان بالا باشد.
خسروی افزود: با توجه به ویروس کرونا و کاهش مراجعات میزان ذخایر خونی استان کاهش یافته است اما پایگاههای انتقال خون در سیستان و بلوچستان از ایمنی بسیار بالایی برخوردار هستند و هم استانیهای عزیز نباید نگران آلوده شدن به ویروس کرونا در این مراکز باشند.
خسروی با بیان اینکه تهیه خون از سایر استانها و شرایط خاص نگهداری آنها دشوار است گفت: مصرف روزانه خون و فراورده های خونی در استان ۴۰۰واحد است که با این شرایط ذخیره خونی باید بالای ۲هزار واحد باشد.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کمخونی را از شرایط لازم برای اهداکنندگان خون عنوان کرد.
وی از هم استانی ها خواست با اهدای مستمر خون، این سازمان را در تامین خون بیماران یاری کنند.