مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان لرستان:

اتحادیه انجمن‌های اسلامی ظرفیت خوبی در بستر کادرسازی عرصه هنر انقلاب اسلامی دارد

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان لرستان گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی ظرفیت خوبی در بستر کادرسازی عرصه هنر انقلاب اسلامی دارد.

حجت‌الاسلام محمدحسین وحیدی در نشست هم‌اندیشی و تعامل کارشناسان حوزه هنری با مسئول و کارشناسان اتحادیه انجمن‌های اسلامی لرستان که ۱۱ آذرماه در حوزه هنری برگزار شد، با اشاره به ضرورت انسجام فعالیت‌های فرهنگی و به دور از موازی‌کاری در این عرصه، اظهار کرد: زمانی جبهه واحد فرهنگی شکل می‌گیرد که تمامی ارگان‌ها و نهادها در یک راستا و هماهنگ کار کنند.

وی با بیان اینکه اتحادیه انجمن‌های اسلامی درحوزه تارخ شفاهی (سرگذشت‌پژوهی) موفقیت‌های خوبی داشته است، اضافه کرد: اتحادیه انجمن‌های اسلامی ظرفیت خوبی در بستر کادرسازی عرصه هنر انقلاب اسلامی دارد.

وحیدی با اشاره به تشکیل کارگروه رسانه‌ای، افزود: این کارگروه متشکل از ۲۵ نفر که در رشته‌های مختلف هنر و رسانه مشغول برنامه‌سازی و تولید محتوا هستند.

مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان لرستان با بیان اینکه اتحادیه انجمن‌های اسلامی با همه توان در جهت انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری آماده همکاری با نهادها و دستگاه‌های متولی هنر به ویژه حوزه هنری است، خاطرنشان کرد: امیدوارم این جلسات هم‌اندیشی منجر به برنامه‌ریزهای‌های درست و کارشناسانه در جهت تولید آثار شده و فعالیت‌های کیفی را در پی داشته داشته است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۲ آذر ۱۴۰۰ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400091208884
  • خبرنگار : 50175