سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز چهارشنبه 10 آذر در آئین گشایش دهمین کنفرانس سلامت زنان با یادآوری اینکه سلامت بانوان مبحثی ریشهایست که اصلاح کل جامعه را به دنبال دارد، گفت: زنان نیمی از جمعیت جامعه جهانی را تشکیل میدهند و نقش موثری در فعالیتهای مختلف ایفا میکنند.
دکتر سید وحید حسینی ادامه داد: هسته اولیه خانواده در زمینه تربیت، مراقبت و حتی امور اقتصادی نیز در مواردی بر عهده بانوان است و این مسوولیت ها موجب شده تا با استرس و مشکلات بیشتری در بحران کرونا مواجه باشند.
او با بیان مشکلات بانوان سرپرست خانوار که موجب حضور آنان در فعالیت های اقتصادی شده است، افزود: همین امر موجب شده تا این گروه از بانوان و همچنین بانوان شاغل، در دوران پاندمی کرونا در معرض خطر ابتلا به بیماری باشند.
حسینی به شرایط فیزیولوژیک ویژه بانوان و چالشهای بیشتر آنان در دوران کرونا، گفت: اگرچه یافته ها نشان می دهد بارداری احتمال ابتلا به کرونا را بیشتر نمی کند اما در این دوران و به ویژه در ماه های پایانی، شدت بیماری افزایش یافته است؛ از همین رو انتخاب محور توجه به سلامت بانوان در دوران کرونا برای برگزاری این رویداد علمی را می توان انتخابی شایسته دانست که موجب جلب توجه بین بخشی به سلامت بانوان، در کنار تلاش های مجموعه سلامت کشور می شود.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز حمایت از سلامت بانوان به عنوان اساس خانواده و به ویژه در جامعه اسلامی، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در اصلاح جامعه و تامین سلامت عمومی جامعه تاثیرگذار است.
به گزارش ایسنا، دهمین کنفرانس سلامت زنان صبح امروز، دهم آذر ۱۴۰۰، به میزبانی مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز آغاز شده و تا فردا، با ارائه سخنرانی و میزگردهای علمی به صورت آنلاین، ادامه دارد.
انتهای پیام