حمیدرضا دوستمحمدی 9 آذر ماه 1400 در بازدید از این بنای تاریخی گفت: قسمتی از پلاک تاریخی ساختمان انبار نمک شاهرود از ناحیه بام دچار آسیب شده است و نیاز به مرمت اضطراری دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان افزود: در بخشی از ضلع غربی این پلاک تاریخی به علت حبس رطوبت در فضای زیرین سقف و دیوارکشی غیر اصولی گذشته برای جداسازی فضاهای داخلی، بخشی از فضای داخلی کاملاً مسدود شده بود و همین علت باعث حبس رطوبت و آسیب به پی بنا شده بود.
او ادامه داد: مقرر شد با فوریت، دیوارههای الحاقی جدا کننده به صورت کاملاً فنی و مرحلهای برچیده شود و در حین عملیات نیز با اجرای شمعزنی، با رفع خطر از پی دیوار و ستونها، کار بازسازی و سپس مرمت بام و ایزوله مجدد با مصالح کاهگل انجام شود.
دوستمحمدی با بیان اینکه انبار تاریخی نمک شاهرود به شماره ۳۱۱۴۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است تصریح کرد: بنای تاریخی "انبار نمک" که در نزدیکی میدان مرکزی شاهرود در ابتدای خیابان شهدا واقع شده و در مساحتی حدود ۵۵۰ متر مربع مربوط به دوره قاجار است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اظهار کرد: وجه تسمیه این بنا به دلیل اینکه حدود ۶۰ سال انبار نمک بوده، نام انبار نمک را به خود اختصاص داده و در قدیم به عنوان بارانداز بازار تاریخی شاهرود استفاده میشده است.
انتهای پیام