نگاهی به وضعیت اقتصادی آمریکا

حجم تولید ناخالص داخلی آمریکا در بازه ۱۲ ماهه منتهی به نوامبر به ۲۳ تریلیون و ۲۵ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار رسیده که بدین ترتیب، آمریکا جایگاه خود را به عنوان بزرگ ترین اقتصاد جهان حفظ کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت رسمی اعلام بدهی آمریکا،  میزان درآمدهای مالیاتی دولت این کشور تا پایان ماه نوامبر به چهار تریلیون و ۵۱ میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار رسیده است. میزان سرانه درآمد مالیاتی هر شهروند آمریکایی تا پایان این ماه ۱۲ هزار و ۱۷۲ دلار اندازه گیری شده است.  

از طرف دیگر میزان مالیات بر درآمد دولت آمریکا تا پایان ماه نوامبر به یک تریلیون و ۹۸۷ میلیارد و ۳۳۴ میلیون دلار رسیده است. این میزان درآمد برای مالیات ها بر درآمد شرکت های آمریکایی ۳۵۴ میلیارد و ۶۹۸ میلیون دلار بوده است.

در این ماه، بدهی ایالت های آمریکا دو تریلیون و ۸۹ میلیارد و ۳۹۶ میلیون دلار و سهم هر شهروند آمریکایی از بدهی های دولت این کشور معادل ۶۲۷۸ دلار بوده است. حجم تولید ناخالص داخلی آمریکا در بازه ۱۲ ماهه منتهی به نوامبر به ۲۳ تریلیون و ۲۵ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار رسیده که بدین ترتیب، آمریکا جایگاه خود را به عنوان بزرگ ترین اقتصاد جهان حفظ کرده است.

جمعیت آمریکا در حال حاضر ۳۳۳ میلیون و  ۱۱ هزار نفر است که از این تعداد، ۱۵۴ میلیون و ۱۵۶ هزار نفر در بازار کار مشارکت داشته اند. شمار جمعیت بیکاران آمریکایی تا پایان این ماه معادل هفت میلیون و ۳۷۰ هزار نفر بوده است.

سهم بخش خصوصی از اشتغال کل، ۱۲۲ میلیون و ۶۸ هزار شغل و بخش دولتی ۲۲ میلیون و ۸۱۵ هزار شغل بوده است. هم چنین ۹ میلیون و ۴۴۱ هزار آمریکایی نیز خود اشتغال بوده اند و از بین کل شاغلین آمریکایی،  ۱۲۸ میلیون و ۴۴۶ هزار نفر به صورت تمام وقت و ۲۵ میلیون و ۸۹۷ هزار نفر به صورت پاره وقت مشغول به کار بوده اند.

تا پایان ماه نوامبر متوسط قیمت خانه در آمریکا ۳۷۰ هزار و ۸۸۵ دلار و متوسط درآمد سالانه ۳۵ هزار و ۷۴۵ دلار بوده است. در شرایطی که تا پایان این ماه ۳۶ میلیون و ۵۳۱ هزار آمریکایی در فقر زندگی می‌کرده اند، ۱۸ میلیون و ۸۶۶ هزار نفر یک میلیون دلار یا بیشتر ثروت داشته اند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400090906921
  • خبرنگار : 71600