در دیدار مردمی نماینده ولی فقیه مطرح شد؛

استفاده از روابط به جای ضوابط آسیب سیستم اداری

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان در دیدار مردمی، بعد از شنیدن مطالبات و مشکلات مراجعه‌کنندگان، قول پیگیری داد.

به گزارش ایسنا- در ابتدای این دیدار یکی از کارکنان دستگاه‌های دولتی با حضور در این نشست به بیان گلایه‌های خود در خصوص فساد و بروکراسی اداری پرداخت و خواستار حمایت از سوی نماینده ولی‌فقیه در استان شد.

در ادامه نیز سایر اعضای حاضر در جلسه به بیان مشکلات و درخواست‌های خود مبنی بر اشتغال و انتقالی در دستگاه‌های اداری پرداختند.

آیت‌الله محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان نیز ضمن شنیدن مشکلات و مطالبات مردم قول پیگیری درخواست‌های قانونی از سوی مسئولان ذی ربط را داد.

امام جمعه زاهدان اظهار کرد: متاسفانه یکی از آسیب ها در سیستم اداری استفاده از روابط به جای ضوابط و عدم شایسته‌سالاری است.

وی ادامه داد: اشتغال در کل کشور تبدیل به یک معضل شده و جوانان باید بدانند که کار تنها استخدام در دستگاه های اداری نیست بلکه باید استعداد خود را شناسایی و از آن در جهت کسب درآمد بهره گیری کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400090906730
  • خبرنگار :

برچسب‌ها