دکتر عباس شاهسونی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه وضعیت آلودگی هوا در شهر تهران بسیار ناسالم است، گفت: این شرایط به گونهای است که سلامت آحاد مردم در خطر است و متاسفانه علیرغم اعلام شرایط اضطرار توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که نماینده وزارت بهداشت در شهر تهران است، هیچ تصمیمی برای کاهش منابع انتشار و کاهش مواجهه مردم گرفته نشده است.
او تاکید کرد: با این شرایط سلامت مردم به خطر میافتد و اگر قرار است کمیته اضطراری تشکیل شود باید با دو رویکرد باشد؛ اول کاهش مواجهه مردم و دوم کاهش ساعات کاری اداری کارکنان و یا تعطیلی و شناورسازی ساعت کاری و یا از طریق اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل و... که وضعیت وخیم تر نشود؛ چراکه روز سه شنبه پایداری خواهیم داشت و این موضوع سبب وخیمتر شدن شرایط میشود.
شاهسونی ادامه داد: طبق قانون اکنون میتوانیم دورکاری را اجرایی کنیم. مدارس و دانشگاهها تا حدی باز هستند و میتوان کلاسها را مجازی برگزار کرد تا اینکه میزان آلایندهها کم شود. متاسفانه تاکنون هیچ اقدام مثبتی انجام نشده است.
او ادامه داد: وضعیت تهران در کل ناسالم برای تمام گروهها است. همچنین وضعیت ایستگاه علم و صنعت در شرایط بسیار ناسالم بوده و چندین ایستگاه دیگر هم نزدیک به چنین شرایطی هستند. ایستگاههای سوهانک، منطقه یک، منطقه ۱۵ و پارک شکوفه در مرز ناسالم قرار دارند و این در حالی است که روز سهشنبه پایداری هم خواهیم داشت و این آلایندهها تجمیع شده و شرایط را بدتر میکنند.
رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، اظهار کرد: در این شرایط افزایش قابل توجه بیماریهای قلبی و ریوی در جامعه را خواهیم داشت و همچنین افزایش مرگ زودرس این بیماران و سالمندان و افزایش قابل توجه علائم بیماریهای تنفسی در کل جمعیت را خواهیم داشت. در این شرایط افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی، سالمندان و کودکان باید از هرگونه فعالیت فیزیکی خودداری کرده و سایرین هم باید فعالیت فیزیکی خود را در بیرون از منزل کاهش دهند و تا حد امکان کارهای غیرضروری را به زمانهای دیگر موکول کنند.
او تاکید کرد: طبق دستورالعمل شرایط اضطرار باید برگزاری مسابقات ورزشی لغو میشد و اکنون با وجود اینکه شرایط هوای تهران ناسالم برای همه گروهها است جای تعجب دارد که چگونه اجازه برگزاری مسابقات ورزشی در تهران صادر شده است.
انتهای پیام