کنگره بزرگ ۳۰۰۰ شهید استان ایلام

اجلاسیه‌ی زنان شهیده ایلام برگزار شد

اجلاسیه زنان شهیده ایلام از سری اجلاسیه‌های کنگره بزرگ ۳۰۰۰ شهید استان ایلام برگزار شد.

سردار «جمال شاکرمی»، در اجلاسیه زنان شهیده ایلام، اظهار کرد: ما برای کنگره شهدایمان متعهد شده‌ایم، این پرچم شهر به شهر و دیار به دیار چرخید، ایلات و عشایر و همه مردمان دیارمان به منظور تجلیل از شهیدان به صحنه آمدند و تابلوهایی زیبا از ایثار و از خودگذشتگی و صمیمیت را به نمایش گذاشتند.

وی با بیان اینکه علی رغم شرایط کرونایی جمع های هفت هزار نفری و ده هزار نفری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشکیل شد، تصریح کرد: در ملکشاهی با همت جوانان آن دیار، ایلات بزرگ استان در کنار هم قرار گرفتند و این می‌تواند برای روزهای سخت تعبیر خوبی باشد.

فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) گفت: همه‌ی خستگی‌های ما با دیدار رهبر فرزانه‌ی انقلاب رفت، ایشان انگارهمین الان هم در ایلام زندگی می‌کرد، همه‌ی فراز و فرودهای ایلام را دیده بود، ایلام را با همه‌ی خصوصیات می‌شناخت.

شاکرمی با بیان اینکه زنان ایلامی پا به پای مردان در صحنه بودند و آوارگی و سختی‌های زیادی را متحمل شدند، تصریح کرد: بمباران‌ها ۳۵۶ فرشته را از ما گرفت، آنها می توانستند فرزندانی را در دامن خود پرورش بدهند و به جامعه اسلامی تحویل بدهند، اما خدا خواست که آنها هم مثل فرزندانشان پرواز کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400090704989
  • خبرنگار : 50126