به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن قدسی پور، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم امضای این تفاهمنامه همکاری با بیان اینکه دانشگاه ها و دستگاههای اجرایی لازم است با تعامل قوی راه حلهای موردنیاز برای رفع نیازهای کشور را ایجاد کنند، گفت: برای اینکه بتوانیم نگاه به داخل کشور داشته باشیم و از نیروهای متخصص داخلی استفاده کنیم، نیاز است این موضوع از توجه به دانشگاهها آغاز شود.
وی با بیان اینکه در دانشگاههای کشور نیروهای متخصص خوش فکر و با استعداد بسیار زیاد است، تاکید کرد: باید دستگاههای اجرایی نیازهای خود را به دانشگاه ارائه کنند و دانشگاهها براساس پتانسیل خود این نیازها را مرتفع کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه اکنون زیرساختهای بسیار خوبی در کشور فراهم شده است، افزود: شرکتهای دانش بنیان، مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری و مؤسسات پژوهشی و دانشگاهها زیرساختهای کشور بشمار میروند که میتوانند بسیاری از نیازهای کشور را رفع کنند.
خروجی کاربردی حاصل ارتباط سیستماتیک میان دانشگاه امیرکبیر و صنایع
دکتر سیدرضا غفاریان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز اظهار کرد: پرداخت هدفمند و سیستماتیک به رویدادهای پژوهشی از اولویتهای دانشگاه است و در این مسیر برنامهریزی وسیعی صورت گرفته است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از پتانسیل علمی و پژوهشی بسیار بالایی برخوردار است و زمانیکه ارتباط سیستماتیک میان این دانشگاه و صنایع برقرار شود، شاهد خروجی بسیار ارزشمند و کاربردی خواهیم بود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه دارد ارتباط هدفمند با صنعت داشته باشد تا از این طریق بتواند بر اساس نیازهای کشور حرکت کند.
دکتر غفاریان تاکید کرد: باتوجه به پتانسیل و وجود اساتید و دانشجویان نخبه، این دانشگاه میتواند با کمک صنایع مرتبط در حوزه هوافضا فعالیتهای ویژهای انجام دهد و این امر موجب میشود تا در حوزه آموزش و پژوهش موفقتر و هدفمندتر حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاهها باید برای ارتباط با صنایع برنامهریزی منسجم و بلندمدتی را دنبال کنند، گفت: زمانی که این برنامهریزی صورت گیرد، افق دید جوانان در هدفمند بودن پژوهشها روشنتر شده و امید بیشتری برای ماندن در کشور خواهند داشت، همچنین بخش خصوصی نیز به سمت دانشگاهها راغبتر حرکت خواهد کرد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این تفاهمنامه با محوریت انجام پروژههای تحقیقاتی در حوزههای مختلف مهندسی هوافضا امضا شده است. همکاری در شناسایی و رفع موانع گلوگاهی توسعه صنایع هوایی، انجام مطالعات آیندهپژوهی، راهبردی و رهنگاشتهای موردنیاز در صنایع هوایی، برنامهریزی برای ایفای نقش فعال در اجرای سند برنامه راهبردی صنعت حمل و نقل هوایی، حمایت از ایدههای نوآورانه و شرکتهای دانش بنیان فعال در قالب رویدادهای همرسانی و شتابدهی از محورهای همکاری این تفاهمنامه بشمار می رود.
در این تفاهم نامه حمایت از پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در موضوعات مرتبط با موضوع تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است. مدت این تفاهم نامه سه سال از زمان امضاء طرفین است که در صورت توافق قابل تمدید خواهد بود.
انتهای پیام