کرونا جان 3 کرمانشاهی دیگر را گرفت

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فوت سه نفر دیگر در استان بر اثر ابتلا به کرونا خبر داد.

مهدی محمدی با اشاره به فوت سه نفر دیگر در استان در شبانه روز گذشته(اول آذر)، گفت: با این تعداد شمار قربانیان کرونا در استان به 2874 نفر رسیده است.

وی افزود: در شبانه روز گذشته همچنین 70 بیمار جدید با علائم مشکوک به کرونا بستری شده و طی این مدت 73 بیمار دیگر نیز از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.

محمدی تعداد بستری های حال حاضر مراکز درمانی استان را 261 نفر اعلام و تصریح کرد: از این تعداد 84 نفر در بخش های ویژه بستری بوده که حال 13 نفر آنها وخیم است.

وی افزود: علاوه بر اینها در شبانه روز گذشته 50 بیمار نیز بصورت موقت بستری شده و داروی "رمدسیویر" دریافت کردند.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شناسایی 56 بیمار جدید در شبانه روز گذشته خبر داد و افزود: از این تعداد 12 بیمار بستری بوده و 44 نفر نیز بصورت سرپایی هستند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400090201615
  • خبرنگار : 50182