«مهران فاطمی» یکشنبه شب در شورای آموزش و پرورش استان افزود: این پیوست در قالب سند همکاری بین دستگاه ها و آموزش و پرورش استان تدوین و همه اداره ها به کمک آموزش و پرورش بشتابند.
وی ادامه داد: معدن یکی از ظرفیت های مهم استان است لذا هنرستان معدن برای به کارگیری دانش آموزان بعد از فراغت از تحصیل و با همکاری نظام مهندسی معدن و واحدهای صنعتی و معدنی و به منظور استفاده از این مزیت استان برای مهارت آموزی دانش آموزان راه اندازی می شود.
به گفته رییس شورای آموزش و پرورش یزد، مدیران این نهاد در شهرستان ها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را به عنوان ریل گذاری برای آینده در دست اقدام داشته باشند و با رویکرد استانی همچنین سرلوحه قرار دادن فعالیت های فناوری و مهارتی در این راه گام بردارند.
بومیسازی علم با توجه به فرهنگ ایرانی اسلامی
آیت الله «محمدرضا ناصری یزدی» نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد گفت: سه اصل تفکر، تدین و تعقل در سیستم آموزش و پرورش باید در اولویت باشد و نسل آینده اداره کننده کشور است و نظام اسلامی باید در دنیا زبانزد باشد.
وی افزود: به گونه ای باید برنامه ریزی شود تا استعدادهای فرزندان حفظ، دوباره شاهد ظهور بوعلی سینا و نظامیها باشیم و بومیسازی علم با توجه به فرهنگ ایرانی و اسلامی اجرا شود.
ناصری اظهار کرد: معلمان باید با دید عمیق و نگاه علمی به دانش آموزان آموزش دهند ،دغدغه علم، رشد و فناوری را داشته باشند و شورای آموزش و پرورش برای اجرای سند تحول تلاش کند.
برگزاری کنگره ملی هزار شهید دانش آموز استان
سرتیپ «رضا پورشمسی» فرمانده سپاه الغدیر یزد هم گفت: کنگره ملی هزار شهید دانش آموز استان با توجه به پیگیری های انجام شده برگزار می شود ، یزد تنها استانی است که سومین کنگره شهدا را برگزار می کند.
وی افزود: در این ارتباط ۹ کمیته برای کنگره برنامه ریزی شد و با استفاده از ظرفیت تشکل های دانش آموزی و با محور آنها کنگره برگزار می شود و در نخستین فراخوان طراحی نشان کنگره رونمایی شد.
پورشمسی اظهارکرد: به یمن وجود شهدا ، قطعا برگزاری یادواره ها و یادمان های شهدا ثمره بسیار زیادی برای جامعه دارد و در این نشست ۵۰ تبلت ساخته ایران برای اهدا به دانش آموزان نیازمند به آموزش و پرورش تحویل می شود .
آغاز فعالیت آموزشی مدارس با رعایت شیوهنامهها
«محسن موحدی فرد» مدیر کل آموزش و پرورش یزد هم گفت: با توجه به شیوع کرونا از اسفند ماه ۱۳۹۸ و تعطیلی واحدهای آموزشی، با رویکرد مهارت آموزی و توجه به مباحث فرهنگی و با رعایت آیین نامه های بهداشتی، فعالیت آموزشی در مدرسهها آغاز شد.
وی همراه شدن این زمان با افتتاحیه کنگره هزار شهید دانش آموز استان را به فال نیک گرفت و افزود: ان شاءالله این حرکت فرهنگی برای مجموعه آموزش و پروش استان خیر و برکت داشته باشد.
در این نشست فراخوان طراحی اِلمان کنگره هزار شهید دانش آموز یزد رونمایی شد.
یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت در دفاع مقدس چهار هزار شهید تقدیم انقلاب و نظام کرد که از این تعداد هزار نفر دانش آموز هستند.
جمعیت دانش آموزان استان در سال تحصیلی جاری، ۲۸۵ هزار نفر اعلام شده که در دو هزار و ۱۰۰ واحد آموزشی تحصیل می کنند.
انتهای پیام