به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این جلسه علیرضا بهزادی پس از معرفی رویکرد گروهش و پیشینه تاریخی سازههای کششی، گروه خود را طراح یک مجموعه معماری سازهای نو عنوان کرد که در تمام پروسههای ساخت آن دست و حضور دارد و بصورت یک مجموعه و تیم، عملکرد موفقی داشته و دارد.
او پس از معرفی بناهای اجرا شده، این بناها را دارای نما و شمای متفاوتی از آنچه تاکنون در ایران دیدهایم عنوان کرد. بهزادی همچنین به پل طبیعت که موفقترین پروژهی این دپارتمان است اشاره کرد و آن را یکی از پلهای موفق جهان دانست که رویکردی حضورپذیر دارد و جایی برای ماندن در عین عبور است.
در قسمت دیگری از این برنامه جواد گودینی بعنوان دبیر نشست و محقق در زمینه طراحی پژوهی از فریمهای طراحی پل طبیعت و تمام پروژههای دیبا بصورت تخصصی از علیرضا بهزادی سوالاتی پرسید که بهزادی نیز توضیحات بیشتری ارائه داد.
در انتهای برنامه دکتر وفامهر از اساتید دانشگاه تهران و مدعو دانشگاه رازی، معماران ایرانی را از لحاظ تئوری و شبیه سازی و طراحی و محاسبات دارای دانش کافی دانست اما عنوان کرد که در اجرا و زمینهسازی برای اجرای آن باید تلاش بیشتری انجام شود.
جلسات با معماران مجرب ایرانی با هدف پر کردن شکافهای محیط حرفهای و آکادمیک تدارک دیده شده که به صورت ماهانه با معماران صاحبنظر به صورت مجازی برپا میشود.
انتهای پیام