در این مراسم، "عمران خودآموز"، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام ، اظهار کرد: این جشنواره حرکتی بزرگ و شایسته تقدیر است که به دست جوانان هنرمند و هنرپرور این مرز و بوم اتفاق افتاده و امیدواریم جوانانی که در این جشنواره شرکت کردند با بهرهگیری از ظرفیت پیشکسوتان استان ایلام، برای ارتقای اندوختهها در زندگی شخصی و هنری خود تلاش کنند.
وی افزود: تئاتر مجموعهای از هنرهاست که شعر و داستان تا طراحی صحنه و فن بیان را شامل میشود و در نهایت جان بخشی به شخصیت نمایش، اوج هنر فعالان این عرصه را در استان ایلام به منصه ظهور میرساند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام ابراز امیدواری کرد با ایجاد و گسترش زیرساختهای مورد نیاز در حوزهی هنری استان، شاهد رشد و گسترش هنر به ویژه در عرصه تئاتر استان ایلام باشیم.
در ادامه این مراسم دکتر "هادی شیرخانی" مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام که حامی مالی برگزاری این مراسم بود طی سخنانی با تقدیر از هنرمندان عرصه تئاتر استان اظهار کرد:جای بسی خرسندی است که در شرایط سخت کنونی و وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی بسیار در کشور، تئاتر رسالت حال خوش بخشیدن و همدرد بودنش را نه در دلداری دادن، که در بازتاب مسائل روز پی میگیرد و هنرمندان این عرصه برای حیات فرهنگی جامعه از هیچ تلاشی دریغ نکردهاند.
شیرخانی، برگزاری چنین رویدادهای هنری را موجب تکاپوی گروههای نمایشی استان ایلام دانست و بیان کرد: وجه تمایز تئاتر با دیگر رشتههای هنری در این است که تئاتر، زبان و هنر مردمی است که شرایط اجتماعی و اقتصادی را نقد کرده و زبان مطالبه و خواسته مردم از مسئولان میشود.
وی در ادامه با اشاره به برنامههای مدیریت مصرف و مدیریت تقاضا در توزیع برق ایلام گفت: برای مدیریت مصرف انرژی و کاهش هزینهها، به همراهی و همکاری مردم و رسانهها نیازمندیم.
شیرخانی عمدهترین چالش این شرکت را سرقت برق و بدحسابی برخی مشترکان ارزیابی و تاکید کرد: با کسانی که اقدام به سرقت برق و دستکاری کنتور های خود میکنند، قاطعانه و قانونی برخورد میشود.
وی با تقدیر از رسانههای استان که با آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، شرکت توزیع برق استان ایلام را در پیشبرد اهداف عام المنفعه یاری کردهاند، تاکید کرد: امیدواریم در آینده ضمن اصلاح الگوی مصرف، شاهد ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مردم و رضایتمندی بیش از پیش مردم باشیم.
در پایان این مراسم برگزیدگان جشنواره در بخشهای مختلف استان به شرح زیر اعلام شدند.
در بخش طراحی لباس پردیس پورقهرمان و مینا دوستی برای نمایش مده آ مینا و در بخش موسیقی گروه نوازندگان نمایش محکوم به رفتن به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.
در بخش طراحی صحنه محمدهادی ناصرمنش و احمد یعقوبینژاد برای نمایش محکوم به رفتن شایسته تقدیر شناخته شدند و حمیدرضا ارجمندی و زهرا چراغی نیز در این بخش برای نمایش فعل حائز تقدیر اعلام شدند.
هیات داوران در بخش طراحی صحنه با اهدای دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به روحان امامی طراح صحنه نمایش بهشت حکیم الله از وی تقدیر به عمل آورد.
در بخش بازیگری مرد علی بهادری، امیر عباس زاده و یوسف بابایی برای نمایش محکوم به رفتن تقدیر شدند و کیانوش مقدم برای همین نمایش برگزیده شد.
در بخش بازیگری زن، شکیلا حاتمی منفرد و فاطمه اسداللهی برای نمایش فعل تقدیر شدند و بهاره مهکی نیز برای نمایش مده آ مینا شایسته تقدیر شناخته شد.
جایزه بهترین بازیگر زن این جشنواره نیز به مرجان قاسمی برای بازی در نمایش بهشت حکیم الله اهدا شد.
در بخش نمایشنامه نویسی امیر عباس زاده برای نمایش محکوم به رفتن تقدیر شد و خسرو امیری برای نوشتن نمایش بهشت حکیم الله، جایزه نمایشنامه برگزیده را کسب کرد.
در بخش کارگردانی رتبه سوم به حمیدرضا ارجمندی برای کارگردانی نمایش فعل، رتبه دوم به امیر عباس زاده برای کارگردانی نمایش محکوم به رفتن و رتبه اول به مرجان قاسمی برای نمایش بهشت حکیم الله اهدا شد.
همچنین در پایان نمایش بهشت حکیم الله از سوی هیات داوران به دبیرخانه جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی شد.
انتهای پیام