رضا رمضانی طرقی در گفتوگو با ایسنا افزود: وضعیت کوهستانی بودن منطقه کوهسرخ موجب شده همیشه بیشترین بحرانهای ناشی از برف، بارندگی و سیلاب منطقه ترشیز را در این شهرستان داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ کیلومتر از محور مواصلاتی کاشمر به کوهسرخ و همچنین ۱۵ کیلومتر از انتهای حوزه شهرستان به سمت نیشابور جزء نقاطی هستند که همیشه در هنگام بارش برف و بروز سیلاب با مشکلات جدی مواجه هستیم.
فرماندار کوهسرخ عنوان کرد: چون همه ساله قبل از فرا رسیدن فصل زمستان شاهد مسدود شدن برخی محورهای شهرستان ناشی از برف و کولاک هستیم به اداره راهداری و حمل و نقل جادهای توصیه شده تا یک اکیپ زمستانی همراه با تجهیزات کامل در این شهرستان استقرار پیدا کند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه کوهسرخ در حوزه راهداری هنوز زیر نظر کاشمر است به همین دلیل تا وقتی که در زمان وقوع بحران اکیپها بخواهند به این شهرستان برسند زمانبر خواهد بود.
رمضانی طرقی تصریح کرد: هرچند بارها پیگیری شده تا بتوانیم امکانات مورد نیاز حوزه راهداری را در شهرستان داشته باشیم اما همچنان به شدت در زمان بارش برف با کمبود امکانات مورد نیاز مواجه هستیم.
۱۵۰ کیلومتر راه روستایی مواجه با مشکلات جدی
وی با بیان اینکه دو روستای چلپو و اکبرآباد شهرستان کوهسرخ مرکز بحران در حوزه جادهای هستند، گفت: اگر چه این دو روستا در زمان بارش برف به شدت با مشکل مواجه میشوند اما با توجه به ۱۸۲ کیلومتر راه روستایی کوهستانی بعضاً موجب میشود که مانند سال گذشته ارتباط برخی روستاها به مدت ۱۰ روز با مرکز شهرستان قطع شود.
فرماندار شهرستان کوهسرخ عنوان کرد: در زمان بارش برف بسیاری از روستاها مانند تکاب، بررود، کوه سفید دچار مشکلات جدی میشوند، از ۱۸۲ کیلومتر راه روستایی در بیش از ۱۵۰ کیلومتر آن در زمستان با مشکلات جدی مواجه میشویم.
وی مطرح کرد: با توجه به بارشهایی که همیشه در اکبرآباد و چلپو داریم دو مکان اسکان اضطراری در این دو روستا در نظر گرفته شده و مجهز به تجهیزات مورد نیاز برای جاماندگان در برف هستند.
مشکل برای انتقال مادران باردار و بیماران اورژانسی
رمضانی طرقی اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلات جدی که در تمامی فصول به خصوص زمستان با آن مواجه هستیم انتقال بیماران به مراکز درمانی است، برای انتقال مادران باردار و بیماران اورژانسی نیازمند آمبولانس دو محور هستیم.
وی تصریح کرد: در چند سال قبل برای انتقال مادر باردار به کاشمر با مشکلات جدی مواجه شدیم و در نهایت بین مسیر مجبور به تعویض آمبولانس شدند.
فرماندار کوهسرخ یکی از معضلات جدی شهرستان در ۶ ماهه دوم سال به خصوص زمان بارش برف را انتقال بیماران به کاشمر دانست و گفت: متأسفانه امکاناتی برای بستری بیماران در شهرستان نداریم و در این خصوص بارها درخواستهایی را داشتیم تا در این زمینه حداقل یک آمبولانس دو محور برای انتقال بیماران به کوهسرخ اختصاص دهند.
تمام تجهیزات حوزه راهداری فرسوده هستند
وی تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر تمام تجهیزاتی حوزه اداره راهداری و حمل و نقل جادهای فرسوده هستند، هیچ ماشین و تجهیزات مناسبی در حوزه راهداری کاشمر نداریم.
رمضانی طرقی عنوان کرد: در حال حاضر نیاز مبرم شهرستان در حوزه راهداری به برف روب و خودروی شن نمکپاش اتوماتیک است که اکنون از داشتن این تجهیزات محروم هستیم.
وی در ادامه به وضعیت اعتبارات شهرستان در حوزه مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: متأسفانه در حوزه مدیریت بحران اعتبارات خوبی نداریم، کوهسرخ علاوه بر اینکه شهرستان نوپایی است یک شهرستان کم برخوردار کم توسعه یافته است.
فرماندار کوهسرخ اظهار کرد: امیدواریم با تصمیماتی که در حوزه مدیریت بحران استان گرفته خواهد شد کمک قابل توجهی به شهرستان کوهسرخ بشود.
کوهسرخ محروم از پایگاه امدادی
وی در ادامه با اظهار تأسف از اینکه شهرستان کوهسرخ حتی پایگاه امدادی هم برای مواقع بحرانی ندارد، بیان کرد: به رغم اینکه راهاندازی خانههای هلال را در روستاها در دستور کار قرار دادهایم ولی متأسفانه در حوزه روستایی همچنان با کمبود امکانات مواجه هستیم.
رمضانی گفت: در حوزه مدیریت بحران تمامی تجهیزات مورد نیاز از جمله لودر، تراکتور و... در بخش خصوصی و دولتی شناسایی شدهاند تا در مواقع اضطراری بتوانیم از توان آنها استفاده کنیم.
وی افزود: در حال حاضر به جز استفاده از توان و ظرفیت مردم امکانات دیگری در شهرستان کوهسرخ نداریم.
فرماندار کوهسرخ با اشاره به اینکه نقشه بحران شهرستان در دست تهیه است و در این خصوص تا کنون جلساتی با مجموعه شهرداری و ادارات ستاد بحران برگزار شده است، اظهار کرد: در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای نیازمند نگاه ویژهای در رابطه با تجهیزات هستیم.
انتهای پیام