دکتر جعفر جندقی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان اظهار کرد: در جمعیت هدف تحت پوشش دانشگاه سمنان و بر اساس سامانه سیب، ۳۲۰ هزار و ۸۱۴ نفر معادل ۸۹ درصد دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردند. همچنین در جمعیت هدف تحت پوشش دانشگاه سمنان و بر اساس سامانه سیب، ۲۶۷ هزار و ۷ نفر معادل ۷۴ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
این عضو ستاد مقابله با کروناویروس افزود: با احتساب جمعیت بالای ۱۲ سال تحتپوشش دانشگاه ، ۷۸ درصد به پوشش واکسیناسیون کرونا در دُز اول رسیده ایم و در دُز دوم نیز ۶۵ درصد پوشش داده شده است.
وی تصریح کرد: در بحث جمعیت روستایی مناطق تحت پوشش، ۵۹ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال روستایی نوبت اول واکسن کرونا و ۴۸ درصد نوبت دوم را دریافت کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان افزود: در بحث جمعیت شهری مناطق تحت پوشش، ۹۲ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال شهری نوبت اول واکسن کرونا و ۷۷ درصد نوبت دوم را دریافت کردند.
دکتر جندقی با بیان اینکه اکیپ های سیار واکسیناسیون در سطح شهرستان های تحت پوشش در حال فعالیت هستند گفت: ملاک وزارتخانه برای بحث پوشش واکسیناسیون کرونا، میزانجمعیت استان بر اساس سرشماری سال ۹۵ با اعمال نرخ رشد جمعیت است و باعث مغایرت در نرخ پوشش شده که مکاتبات لازم در این خصوص انجام شده است.
همچنین مهدی صمیمیان، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها استانداری سمنان گفت: با دستور استاندار سمنان مبنی بر فرآهم آوردن زمینه افزایش پوشش واکسیناسیون در سطح روستاهای استان، هماهنگی با ۲۰۰ نفر از دهیاران استان صورت گرفت.
وی با بیان اینکه آمار افراد واکسن نزده روستایی احصاء شده و جمعیت بالای ۱۲ سال مشخص شدند افزود: با اقدامات انجام شده، ۳ درصد به پوشش واکسیناسیون اضافه شد که تا امروز به ۸۲ درصد رسیده است.
مدیرکل امور روستایی استانداری سمنان خاطرنشان کرد: نیاز است تا در این زمینه خانه بهداشت های روستایی و روحانیون نیز مساعدت های لازم را داشته باشند.
انتهای پیام