فرمانده انتظامی لرستان خبر داد:

خاموش کردن ماینرهای قاچاق در خرم‌آباد

فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری یک نفر و کشف ۳۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال قاچاق به ارزش بیش‌ از ۱۰ میلیارد ریال در شهرستان خرم‌آباد خبر داد.

سردار یحیی الهی اظهار کرد: در پی اشراف پلیس مبنی بر نگهداری مقادیری ماینر قاچاق توسط یک نفر در شهرکی اطراف خرم‌آباد، موضوع در دستور کار مأموران امنیت عمومی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از محل ۳۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال به همراه متعلقات و ادوات مربوطه را کشف کردند.

الهی با اشاره به اینکه ارزش دستگاه‌های کشف شده برابر نظر کارشناسان بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه یک نفر دستگیر و همراه پرونده تحویل مراجع ذی صلاح شد.

فرمانده انتظامی لرستان ضمن هشدار به قاچاقچیان که اعمال مجرمانه آنان از دید پلیس مخفی نخواهد ماند، ازشهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز بلافاصله مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400082318177
  • خبرنگار : 50176