«عباس شمساللهی» در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه با ورود گاز به شبکه شهر پهله ۱۱۰۰خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار میشوند، اظهار کرد:تحریمهای ظالمانه، کمبود شدید کالاهای مورد نیاز اجرای عملیات، توپوگرافی خشن منطقه و عبور از کوههای صعب العبور در مسیر این خط باعث شد که کار گازرسانی به شهر پهله با کندی انجام شود.
وی با بیان اینکه گازرسانی به شهر پهله و روستاهای مسیر یکی از سختترین و صعبالعبور پروژههای گازرسانی در سطح استان بود که خوشبختانه با تلاش جهادی همکاران این موضوع محقق و مردم این مناطق به آرزوی دیرینه خود رسیدند، تصریح کرد: برای گازرسانی به پهله و روستاهای مسیر ۲۴ کیلومتر شبکه توزیع، ۳۹ کیلومتر خط تغذیه فلزی در سایزهای ۶و۸و۱۲ و سه ایستگاه تقلیل فشار با ظرفیت ۲۵۰۰ ، ۵ هزار و ۴۰۰ مترمکعب در ساعت نصب و راه اندازی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به اینکه تاکنون ۶۰۰ عملک در شهر پهله و روستاهای اطراف نصب شدهاست، خاطرنشان کرد: برای گازرسانی به شهر پهله و روستاهای مسیر بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت ملّی گاز ایران هزینه شده است.
شمسالهی با بیان اینکه این پروژه در سال ۱۳۹۶ شروع و در ۱۴۰۰ به اتمام رسیده است، گفت: در مجموع ۶ پیمانکار بومی در این پروژه فعالیت کردند.
وی تصریح کرد: این خط در ادامه مسیر ۴۲ کیلومتری خط تغذیه شهر میمه بوده و هم اکنون پیمانکار نصب انشعابات در شهر پهله و روستاهای تابعه در حال اجرا و نصب علمک است و شهروندان این مناطق پس از انجام لوله کشی داخلی منازل و تشکیل و تکمیل پرونده میتوانند برای اشتراکپذیری گاز اقدام کنند.
انتهای پیام