به گزارش ایسنا، محمد ترکمانه در این باره گفت: با توجه به فداکاری نوجوان شجاع، شهید علی لندی و با هدف ارج نهادن به مقام شامخ و از خود گذشتگی این قهرمان بهعنوان الگوی جوانان نسل خود، یکی از مدارس برکت در روستای سرتنگ علیا شهرستان ایذه به نام این شهید نامگذاری شده است.
وی اضافه کرد: این مدرسه در ۳۵ کیلومتری محل زندگی شهید لندی احداث شده و آماده بهرهبرداری است.
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: مدرسه برکت شهید علی لندی ۴ کلاسه است و دانشآموزان مقطع ابتدایی روستای سرتنگ علیا در آن مشغول به تحصیل خواهند شد.
ترکمانه با اشاره به مشارکت بنیاد برکت و سازمان نوسازی مدارس در ساخت و تکمیل این مدرسه گفت: سهم بنیاد برکت در ساخت و تکمیل مدرسه برکت شهید علی لندی ۴ میلیارد ریال است.
وی تصریح کرد: بنیاد برکت تاکنون ۲۷۳ مدرسه را در مناطق محروم و روستایی استان خوزستان به بهرهبرداری رسانده و نسبت به ساخت ۷۷ مدرسه دیگر متعهد است که با بهرهبرداری از این مدارس، مجموع مدارس برکت در این استان به ۳۵۰ مدرسه با یکهزار و ۵۲۰ کلاس درس خواهد رسید.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، مدرسهسازی بر اساس تأکید مقام معظم رهبری بر ارتقای عدالت آموزشی در مناطق محروم یکی از بنیادیترین و ماندگارترین اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم است.
ترکمانه با اشاره به راهاندازی نهضت مدرسهسازی در مناطق محروم کشور توسط بنیاد برکت اظهار داشت: بنیاد نسبت به ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه با ۱۲ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در این مناطق متعهد است و تا به امروز یکهزار و ۶۵۰ مدرسه را با ۸ هزار و ۷۵ کلاس افتتاح کرده است.
وی یادآور شد: ۲۵۰ هزار دانشآموز در ۳ هزار و ۶۰۰ روستا مشغول تحصیل در مدارس برکت هستند.
ترکمانه حجم کل سرمایهگذاری برای ساخت مدارس برکت را ۴۰ هزار میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: این مدارس در مناطق محروم مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور و با رعایت استانداردها، الزامات آموزشی، ضوابط فنی و زیربنایی ساخته میشود.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ۲۸ هزار ۵۹۱ طرح را با حجم سرمایهگذاری ۲۶ هزار و ۵۴ میلیارد ریال در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات در مناطق محروم و کم برخوردار استان خوزستان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
انتهای پیام