تولید برق نیروگاه بندرعباس ۵ درصد افزایش یافت

سرپرست معاونت مهندسی و برنامه ریزی نیروگاه بندرعباس از افزایش ۵ درصدی تولید برق در این نیروگاه نسبت به زمان مشابه سال گذشته خبر داد.

محمدعقیل عامری در گفت و گو با ایسنا، عنوان کرد: انرژی تولیدی نیروگاه بندرعباس در هشت ماهه اول امسال از مرز سه میلیارد و هفتصد و بیست و شش  میلیون و ششصد و هفتاد و پنج هزار کیلووات ساعت گذشت که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که رقمی بالغ بر سه میلیارد و  پانصد و هشتاد و نه میلیون و پانصد و هیجده هزار کیلو وات بوده است ، ۵ درصد افزایش تولید داشته است.

محمدعقیل عامری با اشاره به مشارکت این نیروگاه در جذب بار راکتیو سلفی جنوب شرق کشور و تصحیح ولتاژ منطقه، افزود: از این میزان انرژی تولیدی حدود سه میلیارد و ۵۸۵میلیون و ۶۲۰ کیلووات ساعت سهم واحدهای بخار و حدود ۱۴۱ میلیون کیلووات سهم واحدهای گازی نیروگاه بوده است.

سرپرست معاونت مهندسی و برنامه ریزی نیروگاه بندرعباس در پایان افزود: نیروگاه بندرعباس با چهار واحد بخاری و دو واحد گازی با ظرفیت یک‌هزار و ۳۲۰ مگاوات به عنوان بزرگترین نیروگاه جنوب شرق کشور نقش بسزایی در پایداری شبکه برق سراسری و تامین برق استان دارد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400082317347
  • خبرنگار :