به گزارش ایسنا، در هفته گذشته و بر اساس تازهترین آمارهای مرکز مدیریت راههای کشور درباره وضعیت تردد وسایل نقلیه مختلف در بازه زمانی ۱۴ تا ۲۰ آبان ماه، به صورت متوسط یک میلیون و ۸۳۱ هزار و ۸۹۰ وسیله نقلیه در هر روز در محورهای مواصلاتی کشور تردد کردهاند که نسبت به هفته قبل از آن سه درصد کاهش یافته است اما این اعداد و ارقام همچنان بیشتر از هفته مشابه در سال گذشته بوده و ۲۳ درصد افزایش را نشان میدهد.
از سوی دیگر بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده در دوربینهای پلاک خوان هفت میلیون و ۵۰۰ هزار پلاک خودرو در بازه زمانی مورد نظر در جادههای کشور مشاهده شدند که حدود ۷۰۰ هزار خودرو کمتر از هفته قبل از این بررسی بوده است.
جالبتر اینکه خودروهای پلاک تهران و البرز برخلاف گذشته سهمشان کاهش یافته و کمتر از ۲۰ درصد از خودروها با پلاک غیر بومی متعلق به این دو استان بوده و پس از آنها، خودروهایی با پلاک اصفهان، فارس، مازندران و خراسان رضوی در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
از سوی دیگر مجموع ورود و خروج وسایل نقلیه مختلف در هفته گذشته در استانهای کشور متفاوت بوده است. چرا که ترددها در این بازه زمانی (۱۴ تا ۲۰ آبان ماه) در استانهای بوشهر، کردستان و هرمزگان به ترتیب ۹ درصد، چهار درصد و سه درصد نسبت به هفته قبل از این بررسی افزایش داشته و بیشترین رشد سفرها را تجربه کردهاند.
این در حالی است که بیشتر استانهای کشور کاهش سفر را در هفتهای که گذشت، داشتند. خراسان رضوی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و خورستان با منفی ۱۰ درصد، منفی هشت درصد، منفی هشت درصد و منفی شش درصد بیشترین کاهش تردد را در مقایسه با هفته قبل از این بازه زمانی داشتهاند.
این کاهش سفرها در حالی به ثبت رسیده که همین اعداد و ارقام در قیاس با آمارهای هفته مشابه سال گذشته برای همه استانها افزایشی بوده است. در این میان استانهای گلستان، خراسان شمالی، یزد و خراسان رضوی به ترتیب با ۶۳ درصد، ۳۵ درصد، ۳۳ درصد و ۳۳ درصد افزایش بیشترین رشد را در میان استانهای دیگر تجربه کردهاند.
انتهای پیام