به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، شرکت "اسپیسایکس" اعلام کرد که به دلیل شرایط بد آب و هوایی نتوانسته مجموعه جدید ماهوارههای اینترنتی "استارلینک" را به مدار زمین ارسال کند و این پرتاب که برای امروز ساعت 07:40 به وقت منطقه زمانی شرقی (16:10 به وقت ایران) برنامه ریزی شده بود، اکنون به شنبه 13 نوامبر ساعت 7:19 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (15:49 به وقت ایران) موکول شده است.
قرار است یک موشک "فالکون 9" این ناوگان جدید از ماهوارههای اینترنتی "استارلینک" را به مدار زمین ببرد. این شرکت این مجموعه شامل 53 ماهواره "استارلینک" باندپهن را سوار بر یکی از موشکهای "فالکون 9" با نام "B1062" به فضا پرتاب خواهد کرد. این موشک از مجتمع پرتاب فضایی 40 در ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا به هوا بلند خواهد شد.
این پرتاب اولین پرواز اختصاصی "استارلینک" از ماه می تاکنون پس از یک وقفه چند ماهه است، زیرا این شرکت در حال ارتقای ماهوارههای خود بود تا بتوانند با استفاده از سیگنالهای لیزری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
این پرتاب، بیست و پنجمین ماموریت "فالکون 9" برای "اسپیسایکس" در سال 2021 تاکنون است.
انتظار میرود مرحله اول این موشک پس از بلند شدن، به زمین بازگردد تا بر روی قایق بدون سرنشین "فقط دستورالعملها را بخوان" در اقیانوس اطلس فرود آید.
این پرواز همچنین صد و بیست و هشتمین پرواز برای تقویت کننده موشک 70 متری "فالکون 9" خواهد بود و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، نود و چهارمین پرواز تقویت کننده مرحله اول "فالکون 9" از زمان فرود اولین موشک توسط این شرکت در دسامبر 2015 خواهد بود.
ماموریتی که امروز آغاز میشود، "استارلینک 31" نام دارد و حامل دومین دسته از ماهوارههای ارتقا یافته این شرکت است که به فضا پرتاب میشود و تعداد کل ماهوارههای "استارلینک" باندپهن پرتاب شده را به عدد 1844 میرساند.
شرکت "اسپیسایکس" برنامه "استارلینک" خود را با هدف ارائه دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کاربران در سراسر جهان و به عنوان وسیلهای برای کمک به تامین مالی جاه طلبیهای خود در اعماق فضا راه اندازی کرده است. این سرویس برای دسترسی مردم در سراسر جهان، با تمرکز ویژه بر روی کاربران واقع در مناطق روستایی یا دورافتاده که اتصال دشواری به شبکه جهانی اینترنت دارند یا کاملا فاقد اتصال هستند، در نظر گرفته شده است.
گفتنی است که پخش زنده این پرتاب حدود 15 دقیقه قبل از زمان پرواز از وب سایت Space.com، وب سایت شرکت SpaceX و یوتیوب آغاز خواهد شد.
انتهای پیام