رئیس علوم پزشکی شیراز:

واکسیناسیون کامل جامعه را مقابل کرونا ایمن می‌کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تاکید کرد که تزریق دُزهای دوم و سوم واکسن کرونا، جامعه را به ایمنی جمعی در برابر این بیماری، نزدیک خواهد کرد.

مهرزاد لطفی چهارشنبه ۱۹ آبان در نشست روزانه ستاد مدیریت کرونای علوم پزشکی شیراز، با اشاره به چرخش سریع کروناویروس در جامعه، واکسیناسیون را از راهکارهای موثر در افزایش ایمنی دانست و گفت: ضرورت دارد شهروندان نسبت به تکمیل واکسیناسیون برای ایمنی بیشتر در زمان های مقرر دریافت کنند و مشارکت مردم در دریافت سریع واکسن علیه کروناویروس می تواند به سرعت ایجاد ایمنی و کنترل این بیماری در سطح جامعه بیافزاید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: لازم است با مشارکت جمعیت بالای ۱۲ سال استان که تاکنون موفق به دریافت واکسن نشده اند و یا افرادی که واکسن خود را در زمان های اعلام شده دریافت نکرده اند، هر چه سریعتر نسبت به این امر اقدام کنند.

لطفی افزود: با توجه به تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در انجام سریع واکسیناسیون عمومی در استان، نیاز است هم استانی ها نیز با مشارکت خود در دریافت به موقع واکسن علیه این بیماری، مجموعه سلامت را در این راه یاری رسانند.

او با بیان اینکه کماکان شاهد آمار بالای مراجعه افراد مبتلا و مشکوک دارای علائم کروناویروس به مراکز ۱۶ ساعته سطح استان هستیم، توصیه کرد: شهروندان با مشاهده علائم مشکوک به کروناویروس، لازم است در سریع ترین زمان ممکن به پزشک خانواده خود مراجعه کنند تا در صورت نیاز بتوانند با انجام تست های تشخیصی در مراکز ۱۶ ساعته، از ابتلای اطرافیان خود به بیماری کووید۱۹ آگاه شوند و از شدت یافتن بیماری نیز پیشگیری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تنها راه برون رفت از بحران کرونا را واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، دوری از تجمعات و دوررهمی ها، پرهیز از ترددهای غیر ضروری عنوان کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400081915091
  • خبرنگار :