به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری دویچه وله، فرانسیس هاوگن، افشاگر فیسبوک، خطاب به کمیته پارلمان اروپا که در حال بررسی تشکیل قانون خدمات دیجیتال (DSA) ارائه شده توسط مارگرت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپاست، گفت: قانون خدمات دیجیتالی که اکنون در پارلمان وجود دارد، پتانسیل تبدیل شدن به یک استاندارد طلایی جهانی را دارد. این میتواند الهامبخش کشورهای دیگر، از جمله کشور من (آمریکا) باشد تا قوانین جدیدی را دنبال کنند که از دموکراسیهای ما محافظت کند.
او ادامه داد: اما این قانون باید قوی و محکم باشد. در غیر این صورت، ما این فرصت کمیاب را برای همسو کردن آینده فناوری و دموکراسی، از دست خواهیم داد.
هاگن که مدیر محصول تیم اطلاعات نادرست مدنی فیسبوک بود، از قانونگذاران اتحادیه اروپا خواست تا قانون خدمات دیجیتال را گسترش دهند تا محتوای آنلاینی را که شرایط و ضوابط یک پلتفورم را نقض میکند، در بر بگیرد و پلتفورمها را مجبور کنند که مسئولیت خطراتی فراتر از انتشار محتوای غیرقانونی را بر عهده بگیرند؛ خطراتی از جمله تحریف انتخابات یا اطلاعات نادرست در مورد خطرات تهدیدکننده سلامت روان.
فرانسیس هاوگن همچنین به قانونگذاران در بروکسل هشدار داد که هنگام تهیه پیشنویس قوانین جدید، محتوای رسانههای خبری را مستثنی نکنند، زیرا این رسانهها همچنان ممکن است طعمه کمپینهای اطلاعات نادرست شوند.
هاوگن به قانونگذاران اتحادیه اروپا گفت که آنها با تقویت قوانین برای شرکتهایی مانند فیسبوک و گوگل، میتوانند "بازی را تغییر دهند." او گفت: شما میتوانید پلتفورمها را مجبور کنید خطرات اجتماعی را در پروژههای تجاری خود در نظر بگیرند تا تصمیمگیری در مورد اینکه چه محصولاتی و چگونه تولید شوند، دیگر صرفا بر اساس سود حداکثری نباشد.
انتهای پیام