مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی:

هدف از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی شهرستان اهر، احیا و حفظ غذاهای سنتی و بومی منطقه است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی هدف از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی شهرستان اهر را احیا و حفظ غذاهای سنتی و بومی منطقه عنوان کرد.

احمد حمزه زاده با بیان اینکه جشنواره غذاهای سنتی شهرستان اهر از ۱۸ الی ۲۰ آبان ماه در خانه تاریخی قاسم‌خان اهری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: این جشنواره به‌صورت اختصاصی به ارائه‌ی غذاهای اهر پیتی سی، دیزبین اریشته سی و نان یئتدی قات و شیرینی اهری خواهد پرداخت.

وی ادامه داد: همزمان با برگزاری این جشنواره‌ها، مسابقه آشپزی غذاهای سنتی اهر با مشارکت مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای  شهرستان که شامل غذاهایی نظیر خشیل، قویماخ، اوماج حلواسی، اوماج آشی، دویمانج و شوربا است، برگزار و پس از داوری در انتهای جشنواره به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌ی کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌شرقی، حمزه زاده یادآور شد: جشنواره‌های مذکور با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند طی روزهای ذکرشده با حضور در خانه تاریخی قاسم خان اهری از غذاهای پخت شده و برنامه‌های فرهنگی پیرامون این جشنواره بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400081813881
  • خبرنگار :