تفویض اختیار صدور مجوزهای صنایع‌ دستی به میراث فرهنگی مشهد  

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مشهد از تفویض اختیار صدور مجوزهای صنایع دستی این شهرستان از اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان به اداره مشهد خبر داد.

حمیدرضا محمودی‌قوژد اظهار کرد: در راستای تمرکززدایی و ارائه خدمات بهتر به صنعتگران از این پس مجوزهای سه گانه صنایع‌ دستی در حوزه‌های صدور کارت‌ شناسایی، پروانه تولید انفرادی و پروانه تولید کارگاهی در اداره‌ میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان مشهد انجام خواهد شد.

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی مشهد ادامه داد: ارتباط موثر و مستمر با کارگاه‌های موفق صنایع‌ دستی، تقویت مجدد ارتباط با اصناف و اتحادیه‌های صنایع‌ دستی، برگزاری نمایشگاه‌های هدفمند در این حوزه و هدایت صنعتگران به سمت بازارهای هدف از اهداف این تفویض اختیار است.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره‌ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی محمودی‌قوژد تصریح کرد: سال گذشته ١٩٧ مجوز فعالیت صنایع‌ دستی در محدوده شهرستان مشهد صادر شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400081813814
  • خبرنگار : 50378