مرزبان نظری مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه، امروز(۱۷ آبان) در این جشنواره، با قدردانی از خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه، اظهار کرد: خیرین مدرسه ساز کرمانشاه در کشور سرآمد هستند.
نظری به پویش های اجرا شده در حوزه جذب خیرین به امر مدرسه سازی در استان و کشور اشاره داشت و گفت: در طرح آجر به آجر خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه با مشارکت ۱۲ هزار نفری و کمک۶۰ میلیون تومانی رتبه چهارم را در سطح کشور کسب کردند.
مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه ادامه داد: در پویش" من مادرم، بچه های ایران فرزندان من" نیز خیرین مدرسه ساز استان با مشارکت ۸۱ هزار نفری و کمک ۲۰۲ میلیون تومانی رتبه سوم کشور را کسب کردند.
وی تصریح کرد: از محل اجرای این پویش ها عملیات ساخت دو مدرسه در استان آغاز شده که امیدواریم شاهد افتتاح این دو مدرسه در چند ماه آتی باشیم.
وی ادامه داد: هم اکنون هم در پویش به رنگ مدرسه قرار است دانش آموزان برای ترغیب خیرین به امر مدرسه سازی نقاشی بکشند که امیدواریم شاهد حضور پررنگ دانش آموزان استان در اجرای این پویش باشیم.
وی سپس اشاره ای هم به در حال ساخت بودن مدرسه ویژه دانش آموزان اوتیسمی استان داشت و گفت: این مدرسه با مشارکت ۴.۵ میلیارد تومانی بنیاد پویانه علم در محله دولت آباد آغاز شده و امیدواریم به زودی به بهره برداری برسد.
نظری بیان اینکه تاکنون کار اصلاح سیستم گرمایشی ۲۵۶۰ مدرسه در سطح استان کرمانشاه به اتمام رسیده، گفت: تنها کار اصلاح سیستم گرمایشی تعداد کمی از مدارس دو و یا سه کلاسه استان باقی مانده که در صورت تخصیص اعتبار این مدارس نیز در کوتاهترین زمان ممکن به سیستم های گرمایشی استاندارد مجهز خواهند شد.
نظری اضافه کرد: تاکنون ۸۰ میلیارد تومان در حوزه اصلاح سیستم های گرمایشی مدارس استان هزینه شده و برای اتمام کار به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به ساخت و ساز مرتبط با امر مدرسه سازی در استان پس از زلزله بزرگ سال ۱۳۹۶ داشت و گفت: در مدت ۱۲۰۰ روز پس از زلزله بزرگ استان ۱۲۰۰ کلاس درس در استان ساخته شده است.
نظری با بیان اینکه پس از زلزله هفت دهم مترمربع به سرانه فضای آموزشی مدارس استان اضافه شد، گفت: این حجم از ساخت و ساز سبب شده سرانه فضای آموزشی استان از میانگین کشوری پیشی بگیرد.
وی یادآور شد: در حالی که متوسط سرانه فضای آموزشی در مدارس سراسر کشور هم اکنون ۵.۲ مترمربع به ازای هر دانش آموز است، این عدد در استان کرمانشاه به ۶.۴ مترمربع رسیده است.
غلامحسین افتخاری رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه نیز در این جشنواره با اشاره به ورود خوب خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه در حوزه مدرسه سازی، گفت: خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه جزو خیرین فعال مدرسه سازی در کشور هستند.
افتخاری ادامه داد: بانوان در کرمانشاه مشارکت بالایی در امر مدرسه سازی دارند.
وی در ادامه با اشاره به نیاز به جذب خیرین بیشتر در امر مدرسه سازی، ابراز امیدواری کرد: شاهد حضور پررنگتر خیرین مدرسه ساز در استان و توسعه فضاهای آموزشی از قبل آن باشیم.
در این جشنواره خیرین مدرسه ساز استان کرمانشاه تجلیل شدند.
انتهای پیام