علیرضا مهاجر در حاشیه بازدید از کارخانجات پنبه پاک کنی در خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: کشت قراردادی پنبه از دیرباز در برخی از مناطق کشور در حال انجام بود و به دنبال آن هستیم تا کشت قراردادی این گونه از محصولات را افزایش دهیم.
وی افزود: یکی از برنامه های این وزارتخانه برای توسعه کشت قراردادی در کشور آن است که تولید محصول گندم را نیز وارد این عرصه کند.
مهاجر ادامه داد: البته استان های خراسان از گذشته در ارتباط با کشت قراردادی محصولات ورود پیدا کرده بطوریکه کارخانجات قند این سه استان تولید و خرید چغندر قند را به صورت قراردادی خریداری می کردند.
وی بیان کرد: منظور از کشت قراردادی این است شخصی که محصولی را تولید می کند باید بداند که چه کسی محصول وی را خریداری می کند و شخص خریدار باید به کشاورز سرویس دهد.
معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی گفت: این پشتیبانی ها شامل اعطای بذر، سم، کود و ارائه مساعده و آموزش های ترویجی و انتقال تکنولوژی به کشاورز است که در نهایت منجر به خرید محصول می شود.
این سبب می شود تا نهاده کشاورز به موقع تامین شود و عملکرد در واحد سطح افزایش یابد و زارع نیز هیچ گونه دغدغه ای برای خرید محصول نخواهد داشت.
انتهای پیام